Duplek kuća sa po tri etaže i garažama prodaja Breka Centar - Nađi stan

Duplek kuća sa po tri etaže i garažama prodaja Breka Centar Cijena na upit 13.02.2024 Ref: #140213


CijenaCijena na upit
LokacijaCentar
VrstaKuća
Vrsta oglasaProdaja
Spratprizemlje
StanjeNovo
Površina360 m²
Zemljište460 m²
Kupatila / WC6
SobaPet i više (5+)
KanalizacijaJavna
GrijanjePlin
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Alarm
Klima
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja odličnu duplex kuću na još boljoj lokacij smještenu na Breci, Općina Centar.

U naravi to je duplex kuća, dvije odvojene kuće sa posebnim ulaznim partijama i odvojenim pripadajućim vrtovima.
Dijelovi kuće se sastoje od tri spavaće sobe, jedne radne sobe, jedne dječije sobe sa galerijom, jednoga većeg salona sa trpezarijom,
dnevne sobe, dvije kuhinje sa manjim trpezarijama ,
3 luxuzno opremljena kupatila, većeg balkona, lođe
i sobe za garderobu sa američkim plakarom, uz ulazni hol i sve to kroz 3 etaže/sprata.

Površina 180x2m². (360m² stambenog prostora plus apartman od 50m² i dvije garaže)

Postoji mogućnost korištenja prizemlja kao poslovnog prostora ili zasebnog prostora za goste .
Uz to postoji zaseban objekat ssa apartmanom dvosobnim i dvije odvojene garaže (2x30m²) sa vratima na daljinsko upravljanje .

Lijepo, hortikulturno uređen vrt, sa prostorom za odmor i kaminom za roštilj površine 460m².
Kuća se prodaje opremljena kao na fotografijama, trenutno jedan dio kuće duplex od 180m² je pod dugoročnim najmom od još 4 godine, postoji mogućnost preuzimanja Zakupca uz dogovor.

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine
Agent Hadis
062 830 830

ID CODE: 500741

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Komentariši

Ljudi i nekretnine dijele zajedničku sudbinu, ne mogu jedni bez drugih! O nama Agencija Stanpromet registrovana je za obavljanje posredovanja u procesu kupovine, prodaje i najma nekretnina. Višegodišnje iskustvo dokazuje da smo pouzdan partner kojem su povjerenje i zadovoljstvo klijenata najveća inspiracija da budemo još bolji. Poslovanje zasnivamo na načelima transparentnosti, profesionalizma i stručnosti. Šta radimo Agencija Stanpromet pruža slijedeće usluge posredovanja u procesu: Iznajmljivanja, Kupovine i Prodaje nekretnina. Stanpromet je jedna od malobrojnih agencija koja nudi uslugu direktnog otkupa nekretnina. Zašto odabrati Stanpromet Samo neki od razloga zašto pokloniti povjerenje nama: Agencija Stanpromet svakoj nekretnini pristupa sa jednakim entuzijazmom, vodeći računa da je prezentira na najbolji način. Odlučni da konstantno unapređujemo svoje usluge educiramo se i pratimo savremene trendove u industriji. Jedina smo agencija u Sarajevu koja nudi mogućnost virtualne prezentacije nekretnina u 3D i 360° tehnologiji. 3D i 360° virtualne šetnje našim klijentima donose brojne prednosti: interaktivan dizajn, uvijek dostupno i olakšano razgledavanje, te povećana prodajna efikasnost. Stanpromet nudi oglašavanje na društvenim mrežama Instagram i FaceBook kao i na olx.ba, vodećoj platformi za objavu oglasa o kupoprodaji. Agencija je punopravna članica profesionalnog Udruženja učesnika u prometu nekretninama Bosne i Hercegovine (UPNBIH), kao i Udruženja eksperata iz oblasti nekretnina u Bosni i Hercegovini (BHPA). Jedina smo agencija u Sarajevu čiji je agent član Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD, te ima zvanje REALTOR®.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail