Renovirana porodična vila u Krašićima - Nađi stan

Renovirana porodična vila u Krašićima Završeno 841 007 KM 13.02.2024 Ref: #157556


Cijena841 007 KM
Po m²6 007 KM/m²
LokacijaCrna Gora
VrstaKuća
Vrsta oglasaProdaja
Površina140 m²
Zemljište540 m²
SobaTri (3)

Dodatne osobine


Prodaje se renovirana dvospratna porodična vila u Krašićima, 60 metara od mora.
Površina vile je 142 m². Prizemlje: hodnik, kuhinja kompletno opremljena novim aparatima, prostran dnevni boravak sa kaminom, split sistem, toalet, prostrana terasa sa Rottan Sedia nameštajem od ratana, prelep pogled na more, unutrašnje drveno stepenište.
Drugi sprat: 3 spavaće sobe, kancelarija, toalet, prostrana namještena terasa.
Kuća ima veliku garažu sa automatskim kapijama, u kojoj se nalazi rezervni generator struje, a postavljen je i sistem video nadzora. Na placu od 544 m² su zasađene voćke, projekat bazena je obezbeđen i dostupan, opremljen prostor za roštilj i relaksaciju na ležaljkama. Parking sa automatskim krilnim kapijama na teritoriji lokacije je predviđen za 3 automobila.
2021 godine kuća je spolja okrečena i renovirana. Zamenjeni su prozori u celoj kući, uključujući roletne i komarce, podove, ožičenje, postavljen je Gree split sistem koji omogućava udoban boravak u kući tokom cele godine. U kupatilima je zamenjen vodovod.
Kuću su vlasnici koristili tokom praznika.
Dokumentacija je u potpunosti pripremljena za zaključenje ugovora o prodaji. Plaćanje je moguće u Rusiji. Razgovara se o načinima plaćanja.

Agencija Westhill Property je tim profesionalaca sa vise od 15 godina iskustva na trzistu nekretnina u Crnoj Gori.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail