Poslovno stambeni objekat Podlugovi prodaja ili najam - Nađi stan

Poslovno stambeni objekat Podlugovi prodaja ili najam Cijena na upit 28.06.2024 Ref: #255169


CijenaCijena na upit
LokacijaIlijaš
VrstaPoslovni prostor
Vrsta oglasaProdaja
Sprat4. sprat
Površina392 m²
Kupatila / WC1
SobaPet i više (5+)
KanalizacijaJavna
GrijanjePlin

Dodatne osobine

Klima
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

Stanpromet.ba – agencija za nekretnine iz svoje ponude za prodaju izdvaja odličan i jako funkcionalan te za sve poslovne namjene pogodan poslovno stambeni objekat u Podlugovima, ulica Moševićka, za prodaju i najam. Nekretnina se nalazi u neposrednoj blizini ulaza/izlaza na autoput, petlja Podlugovi.

Objekat ukupne površine 392m² se sastoji od podruma, prizemlja i dva sprata te ukupno posjeduje 13 prostorija pogodnih za korištenje kao kancelarijski prostor, kao sale za sastanke ili prostor za stanovanje. Objekat posjeduje sve standardne komunalne priključke, grijanje je centralno na plin – objekat posjeduje vlastiti rezervoar za isti. Podovi u objektu su parket i keramičke pločice, unutrašnja i vanjska stolarija drvo, ulazna vrata blindo. Objekat posjeduje klima uređaje i video nadzor.

Jako lijepo uređena parcela na kojoj se objekat nalazi je ukupne površine 774m², kompletno je ograđena i ima rampu na ulazu, koji je direktno sa glavne regionalne ceste. Pored navedenog objekta, u prednjem dijelu parcele se nalazi parking sa 9 označenih parking mjesta a iza poslovnog objekta se nalaze lijepo uređeno dvorište te pomoćni objekat skladišnog tipa.

Zbog svoje pozicije i svega ostalog što ovaj objekat nudi, pogodan je za firme različitih djelatnosti te kao takav predstavlja trajno i kvalitetno rješenje za uspješno i bezbrižno poslovanje. Nekretnina je dostupna za prodaju i najam.

Na linku ispod možete pogledati detaljno naš 360° virtualni prikaz nekretnine.

Za sve dodatne informacije pozovite Vašeg agenta za nekretnine!

Certificirana agencija za nekretnine Stanpromet.ba Nekretnine
Registarski broj posrednika 001/2022!
Grbavička 8b, 71000 Sarajevo

+387 62 414 111
agencija@stanpromet.ba

ID CODE: 502884

Saša Kobasica
Suradnik u procesu obuke
Mob: 062414111
Tel: 033842555
E-mail: sasa.kobasica@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Komentariši

Ljudi i nekretnine dijele zajedničku sudbinu, ne mogu jedni bez drugih! O nama Agencija Stanpromet registrovana je za obavljanje posredovanja u procesu kupovine, prodaje i najma nekretnina. Višegodišnje iskustvo dokazuje da smo pouzdan partner kojem su povjerenje i zadovoljstvo klijenata najveća inspiracija da budemo još bolji. Poslovanje zasnivamo na načelima transparentnosti, profesionalizma i stručnosti. Šta radimo Agencija Stanpromet pruža slijedeće usluge posredovanja u procesu: Iznajmljivanja, Kupovine i Prodaje nekretnina. Stanpromet je jedna od malobrojnih agencija koja nudi uslugu direktnog otkupa nekretnina. Zašto odabrati Stanpromet Samo neki od razloga zašto pokloniti povjerenje nama: Agencija Stanpromet svakoj nekretnini pristupa sa jednakim entuzijazmom, vodeći računa da je prezentira na najbolji način. Odlučni da konstantno unapređujemo svoje usluge educiramo se i pratimo savremene trendove u industriji. Jedina smo agencija u Sarajevu koja nudi mogućnost virtualne prezentacije nekretnina u 3D i 360° tehnologiji. 3D i 360° virtualne šetnje našim klijentima donose brojne prednosti: interaktivan dizajn, uvijek dostupno i olakšano razgledavanje, te povećana prodajna efikasnost. Stanpromet nudi oglašavanje na društvenim mrežama Instagram i FaceBook kao i na olx.ba, vodećoj platformi za objavu oglasa o kupoprodaji. Agencija je punopravna članica profesionalnog Udruženja učesnika u prometu nekretninama Bosne i Hercegovine (UPNBIH), kao i Udruženja eksperata iz oblasti nekretnina u Bosni i Hercegovini (BHPA). Jedina smo agencija u Sarajevu čiji je agent član Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD, te ima zvanje REALTOR®.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail