TROSOBAN STAN/NOVOGRADNJA/Dobrinja/PRODAJA - Nađi stan

TROSOBAN STAN/NOVOGRADNJA/Dobrinja/PRODAJA 217 000 KM 03.07.2024 Ref: #255353


Cijena217 000 KM
Po m²3 678 KM/m²
LokacijaNovi Grad Sarajevo
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2024
Sprat1. sprat
StanjeU izgradnji
Površina59 m²
Kupatila / WC2
SobaTri (3)
PodoviParket
GrijanjeGradsko
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Lift

REAL INVEST GROUP VAM PREDSTAVLJA:

Trosoban stan, dvostrano orjentisan, lociran na prvom spratu stambenog objekta u novogradnji od 5 spratova, ukupne površine 59m², u naselju Dobrinja, opština Novi Grad.

Predmetna nekretnina se sastoji od: ulaznog hodnika iz kojeg se ulazi u sve prostorije zasebno, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dvije spavaće sobe (dječija i roditeljska), kupatila sa toaletom, zasebnog toaleta i balkona.

Moguća je i zasebna kupovina parking-garažnog mjesta u suterenskoj etaži

LOKACIJA U radijusu od cca 900 metara nalazi marketi, škole, šoping centar, fitnes centar, autobuska i trolejbuska stanica, glavna saobraćajnica, kao i ostali brojni sadržaj potreban za svakodnevni život.

MATERIJALIZACIJA Unutrašnja stolarija u bijeloj boji kao i vanjska stolarija tipa KOMERLING sa dvoslojnim termoizolacijskim staklom sa vanjskim roletnama. Ulazna vrata u stanovima su protuprovalna i protupožarna. Parket visoke kvalitete, keramičke pločice prve klase, u kupatilima sanitarni elementi marke GEBERIT/KOLO. EPS fasada debljine 10cm. Grijanje je centralno – Toplane (kotlovnica). Objekat posjeduje tri lifta, te 3 posebna ulaza za svaku lamelu. Svaka stambena jedinica posjeduje ugrađen klima uređaj u dnevnom boravku.

Komentariši

REAL INVEST GROUP je kompanija specijalizovana za razvoj nekretnina, upravljanje projektima i izgradnjom, posredovanja u kupoprodaji/posebno novogradnje, upravljanje nekretninama, finansijski konsalting.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail