Blue Residence: Kvalitet, luksuz i komfor na najboljoj lokaciji u Sarajevu - Nađi stan

Blue Residence: Kvalitet, luksuz i komfor na najboljoj lokaciji u Sarajevu

| 02.08.2023 | Novogradnja

U sarajevskom naselju Grbavica već se nazire ljepota i kvalitet Blue Residence objekta koji će vrlo brzo zasijati punim sjajem. Sa nestrpljenjem se očekuje završetak finalnih radova i prva useljenja u nove domove.

Zašto je kupovina stana u Blue Residence najbolja i najpametnija investicija koju možete napraviti?

Grbavica je sigurno jedna od najatraktivnijih lokacija u Sarajevu, a novogradnja uz glavnu saobraćajnicu, uz trojebusku stanicu i najljepše šetalište u gradu je rijetka prilika za one koje traže posebne investicije.

Ovaj objekat se ističe kvalitetom gradnje i detaljima kojim su se posvetili od samog početka. Plafoni svakog sprata 3m visine , prozori i vrata visine 2.5m su sigurno detalji koje ćete rijetko naći na tržištu.

Dizajn enterijera potpisuje studio Arterior

Birali su najbolje podizvođače, konkurentne kako na domaćem tako i na EU tržištu, kako bi ovaj objekat zaista opravdao epitete kvalitetne, efikasne i pametne gradnje.

Ugrađena bravarija na Blue Residence objektu su profili čiji je proizvođač WICONA-Njemačka i sigurno je jedna od najkvalitetnijih bravarija na svjetskom tržištu. Obezbijeđen agregat je detalj vrijedan spomena, jer i kada cijeli grad ostane bez struje stanari Blue Residence su bez brige.

Termo fasada visoke je kvalitete, a radi se sa Sto proizvodima za odličnu izolaciju i zaštitu od svih vanjskih faktora. Duž cijele fasade postavlja se izolacija kamene vuna debljine 10 cm. Osim što će donijeti velike uštede energije, kvalitetna fasada će trajno povećati vrijednost nekretnine i povoljno utjecati na kvalitetu življenja.

Blue Residence

U ponudi je ostalo još nekoliko stambenih jedinica:

  • 37m² na drugom spratu zgrade, orijentacija: Zapad
  • 52m² na trećem spratu, orijentacija: Istok
  • 66m² na četvrtom spratu: orijentacija: Istok
  • 72.5m² na trećem spratu, orijentacija: Istok
  • 75.5m² na trećem spratu, orijentacija: Jugozapad
  • 95m² na trećem spratu, orijentacija: Sjeverozapad

Blue Residence se može pohvaliti unikatnom jedinicom, prilika kakvu rijetko možete pronaći u Sarajevu. Radi se o penthouse jedinici na sedmom spratu objekta. Savršen izbor za kompanije koje traže moderan, kvalitetan i veliki prostor sa terasom i sa savršenim pogledom na grad.

Penthouse

Poslovni prostori na ovoj lokaciji su premium investicija, što dokazuje i činjenica da su preostala samo dva poslovna prostora u prizemlju zgrade u ponudi.

Ukoliko tražite investiciju za kvalitetan objekat na premium lokaciji, onda je Blue Residence odličan izbor.

Za više informacija i obilazak slobodnih jedinica pozovite na broj telefona 061555888.

Izvor: Klix