PRODAJEMO IMANJE SA KUĆOM I ZEMLJOM POVRŠINE 27 000 m2 - Nađi stan

PRODAJEMO IMANJE SA KUĆOM I ZEMLJOM POVRŠINE 27 000 m² 200 000 KM 08.08.2023 Ref: #66866


Cijena200 000 KM
Po m²7 KM/m²
LokacijaBanja Luka
VrstaIndustrijsko zemljište
Vrsta oglasaProdaja
Zemljište27 000 m²

Dodatne osobine
Uknjiženo / ZK

PRODAJEMO USELJIVU KUĆU SA IMANJEM U TUNJICAMA, BANJA LUKA, NA 27 DUNUMA POVRŠINE ZEMLJIŠTA
Prodajemo useljivu noviju kuću sa imanjem u Tunjicama u Banja Luci sagrađenu 2016. godine. Kuća ima uredan priključak na gradsku struju i vodu i posjeduje septičku jamu.
Kuća je dimenzija 10 x 7,5 m, a sastoji se od prizemlja i visokog potkrovlja.
Kuća se sastoji od:

– prizemlja koje je omalterisano i uslovno za boravak sa brodskim podom i keramikom na podovima, a u strukturi se sastoji od: kuhinje sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, špajza, kupatila, hodnika i predulaza sa ostavom i

– visokog potkrovlja koje je jedna velika prostorija i nije opremljeno.

Ispod kuće u istom dvorištu nalazi se i višenamjenski dvorišni objekat od čvrste gradnje sagrađen 2018. godine, a sastoji se od prizemlja i tavana, bez unutrašnjih pregradnih zidova, pokriven, nije nabačen ni spolja niti unutra. Objekat je suv, čist i u njemu nisu držane životinje, tako da se može prilagoditi različitim potrebama budućeg vlasnika.
Imanje je orijentisano po dužini pravcem sjever – jug, osunčano je, a površine je 27000 m².

Kuća i dvorišni objekat se nalaze na ravnom zemljištu, a ispod njih se produžava imanje na blagoj kosini (livada) koja se završava i ujedno obuhvata jedan dio mlade šume sa bjelogoričnim drvećem.
Dokumentacija je uredna 1/1.
Ukupna cijena imanja sa kućom iznosi 200 000 KM.
Za sve detaljnije informacije u vezi sa imanjem kontaktirajte sa nama na brojeve telefona: 066 099 099 i 065 543 523.

Komentariši

KUPOVINA NEKRETNINE NE MORA BITI OPTEREĆENJE! Zajedno sa Vama sarađujemo u odabiru nekretnine koja odgovara Vašim željama. Sve nekretnine koje nudimo, zahtijevamo da imaju kompletnu dokumentaciju. Nakon Vašeg odabira, pomažemo u sklapanju ugovora, pripremi dokumentacije i na kraju vršimo i uslugu uknjižavanja u sve potrebne registre. Za više informacija i konsultacije stojimo Vam na raspolaganju.