Još 6 dana do isteka promo perioda. Iskoristite priliku i osvojite 1000 kredita za oglašavanje! - Nađi stan

Još 6 dana do isteka promo perioda. Iskoristite priliku i osvojite 1000 kredita za oglašavanje!

| 27.03.2023 | Savjeti

Podsjećamo agencije i investitore koji se još nisu registrovali na portal Nađi stan da to urade do kraja promotivnog perioda 1.4.2023, čime će iskoristiti priliku i dobiti 1000 kredita (u vrijednosti od 100 KM) za oglašavanje.

Postavljanje oglasa na portalu Nađi stan je besplatno, a kreditima možete istaknuti oglase izgledom i pozicijom, te podesiti automatsko ažuriranje datuma i vremena objavljivanja oglasa, čime se oglas “penje” na vrh odgovarajuće pretrage (npr. prodaja stanova u Sarajevu/Banjaluci). Na oglas možete dodati lentu sa natpisom po želji (npr. novogradnja, hitno, luksuzno, novo, renovirano, dobra lokacija, dobra ponuda, rijetko u ponudi i dr.).

Uz svaki oglas nekretnine se nalazi kratki profil Vaše kompanije/agencije sa obrascem za zakazivanje razgledanja te nekretnine, tj. sastanka na željeni datum. Takođe, portal omogućava da pratite statistiku za svaki od oglasa koji ste objavili – koliko osoba je vidjelo određeni oglas u posljednja 24h, 7 dana i 30 dana. 

Fizička lica mogu postaviti 3 oglasa koja mogu ručno obnoviti („osvježiti“ datum i vrijeme objave) svakih 15 dana. (Usluge oglašavanja za fizička lica za sada nisu dostupne).

Mnogi su ovu priliku već iskoristili. Iskoristite je i Vi – registrujte se i postavite svoje oglase!

Detaljna uputstva za registraciju i postavljanje oglasa se nalaze na stranici Pomoć, a za sve dodatna pojašnjenja, tehničku podršku i saradnju, slobodno nas kontaktirajte u inbox ili putem mejla tehnicka.podrska@nadjistan.ba.

P. S. Uskoro će oglase u naše grupe NadjiStan.ba – Sarajevo i NadjiStan.ba – Banja Luka moći postavljati samo oni koji su se registrovali na portal Nađi stan i tamo redovno postavljaju svoje oglase (pravilo grupa broj 1). Zato Vam peporučujemo da se registrujete što prije.