Kako izgleda raj na zemlji? Villa Montis poslovno - sportski centar Trnovo, Bjelašnica - Nađi stan

Kako izgleda raj na zemlji? Villa Montis poslovno – sportski centar Trnovo, Bjelašnica

| 11.03.2023 | Novogradnja

Za sve one koji su željni odmora, rekreacije i bijega od stresnog svakodnevnog života, idelna prilika za tako nešto je odlazak u planinu.

Jedna od najpopularnijih BiH planina, olimpijska ljepotica Bjelašnica pruža upravo to. Brojni sportsko-rekreativni sadržaji, netaknuta priroda, čist vazduh i mir oduševljavaju sve posjetioce ove planine.

Poslovno-sportski centar smješten je na površini od 11,21 hektara, na nadmorskoj visini oko 1.300 metara, u blizini Babinog dola. Ovaj urbanistički projekat podijeljen je na izgradnju objekata koje direktno finansira Općina Trnovo, te na objekte koji su apartmanske namjene. Objekti u direktnom finansiranju Općine su dvorana, relax centar i administrativni objekat Općine Trnovo.

Čovjek koji se preseli na planinu će iskusiti poboljšanja kako po fizičko, tako i mentalno zdravlje, te biti sretniji – budući da nije preopterećen svakodnevnim problemima, kao što je to slučaj u gradskim sredinama, gdje na svakom koraku možete susresti sa mnogim stresnim situacijama.

Sada imate i idealnu priliku da produžite svoj boravak u idiličnom ambijentu neukrotive Bjelašnice. U neposrednoj blizini polazne tačke budućeg šestosjeda Agencija za nekretnine „Delta“ prodaje luksuzne apartmane.

Karakteriše ih visok nivo kvaliteta gradnje, a sve detaljnije karakteristike možete naći na sljedećem linku.

Investitor Montis Invest d.o.o

Ovlašteni agent:

Agencija DELTA d.o.o.

www.deltanekretnine.ba

info@deltanekretnine.ba

Kontakt telefon:

+38761939814

+38733460227

Izvor: Dnevni Avaz