O nama - Nađi stan

O nama

Nađi stan je specijalizovani portal za promociju i prodaju nekretnina sa fokusom na Bosnu i Hercegovinu. Namijenjen je svima koji žele da besplatno postave svoj oglas o prodaji, kupovini, iznajmljivanju ili unajmljivanju stana, kuće ili druge nekretnine.

Jedinstveni smo po tome što omogućavamo pretragu i pronalazak nekretnina direktno od vlasnika nekretnina, investitora i agencija. 

Kroz oglase i informacije o aktuelnostima na tržištu nekretnina, portal olakšava dolazak do informacija o nekretninama, omogućava njihovo filtriranje, poređenje i pronalazak one koje najviše odgovara potrebama, željama i mogućnostima potencijalnih (za)kupaca nekretnina. Sa druge strane, investitorima, agencijama za promet nekretnina i svima onima koji prodaju ili iznajmljuju nekretninu, portal pruža informacije o konkretnim upitima potencijalnih (za)kupaca i klijenata i tako olakšava prodaju ili iznajmljivanje nekretnine.

Želimo da naglasimo da se ne bavimo posredovanjem u prometu nekretnina (tako da mi ne prodajemo i ne iznajmljujemo nekretnine), već se bavimo njihovim oglašavanjem. Povezivanjem kupaca i prodavaca, te pružanjem informacija i savjeta, doprinosimo lakšem i bržem ostvarivanju Vaših ciljeva.