Npl-project d.o.o. - Kompanija koja stvara dom - Nađi stan

Npl-project d.o.o. – Kompanija koja stvara dom

| 27.02.2024 | Novogradnja

Izgraditi kompaniju na temeljima posvećenosti poštenju, integritetu i nepokolebljivom kvalitetu nije nimalo lako. Međutim, kada zavirite u svijet i rad kompanije Npl-project d.o.o, onda sve to izgleda jako jednostavno.

Svoj poslovni put započeli su u maju 2017. godine. Ideja za nastanak ove kompanije rodila se još u ranom djetinjstvu. Od ranih godina voljeli su stvarati i kontinuirano graditi nešto novo, a ono što je bila samo ideja, svoj oblik dobilo je kroz rad ovog porodičnog biznisa i prepoznatljivog imena bosanskohercegovačke privrede.

Npl-project d.o.o. je kompanija osnovana kao veleprodaja i maloprodaja računara i kompletne računarske opreme. Pored toga bave se i kompletnom zaštitom od požara, vatrodojavama, izgradnjom protivpožarnih vrata, pregrada, klapni, PP aparata, hidrantske opreme, i drugih stabilnih sistema zaštite od požara. Npl-project je takođe ovlašteni distributer i serviser Tesla klima uređaja, a među uspješno završenim projektima širom BiH su: Delegacija Evropske unije, OHR, EUFOR HQ, Agencija za policijsku podršku, Zavod za izgradnju Kantona Sarajevo, Željeznice FBiH, Ministarstvo odbrane BIH, SIPA i dr.

Jedini cilj u poslovanju im je zadovoljstvo klijenata, a brzi razvoj i napredak kompanije rezultat je upravo velikog povjerenja zadovoljnih kupaca.

“Proteklih godina, naša firma se brzo razvijala i napredovala, zbog velikog povjerenja naših zadovoljnih kupaca. Iz dana u dan zapošljavamo nove stručne kadrove, i zbog povećanja obima posla stalno smo u potrazi za mladim i profesionalnim ljudima. Vodimo računa o visokoj kvaliteti naše originalne robe, koju distribuiramo direktno od ovlaštenog uvoznika za Bosnu i Hercegovinu”, kazala je Tamara Ubiparipović, PR i sales menadžerica.

Tamara Ubiparipović, PR i sales menadžerica

Njihovi proizvodi i usluge su sinonim za izvrsnost, a sve što nude trude se da ispunjava najviše standarde. Izazivaju status quo tako što svakodnevno idu dalje sa ciljem da razumiju potrebe klijenata, pruže prilagođena rješenja i ispune očekivanja kako klijenata, tako i partnera. Upravo zato, veliki akcenat stavljaju na pouzdanost i povjerenje kao najvažnije poslovne vrijednosti.

“Povjerenje naših kupaca i naših partnera nam je jako bitno. Svi oni su zaslužni da iz brzorastuće kompanije prerastemo u one jake, stabilne i pouzdane, jer pouzdanost za nas znači puno, znači stabilnost i postojanost”, navodi Ubiparipović.

Iza napornog rada i dugogodišnjeg iskustva ove kompanije stoji vrlo jednostavna formula kojom se vode: “NPL=dom=porodica=sreća”. Za sebe vole reći da su kompanija koja stvara DOM.

“Firma smo koja sama po sebi znači DOM, firma koju nosimo mi sami u timu porodice čije samo ime krase imena naše djece”, istakla je Ubiparipović.

Npl-project d.o.o. je posvećen oblikovanju budućnosti u kojoj tehnologija poboljšava živote, podstiče održivost i stvara trajnu vrijednost. Njihovo putovanje u budućnosti će krojiti jasna vizija, inovativnost i pozitivan uticaj.

Njihov tim strastvenih profesionalaca posvećen je pružanju izvrsnosti. Njihova stručnost, u kombinaciji sa njihovom posvećenošću, osigurava da dobijete najbolju moguću uslugu. Vođeni gore navedenom formulom, u budućnosti se vide kao kompanija koja neprestano stvara.

“Plan za budućnost jeste stvaranje i samo stvaranje. Stvaranje još puno sretnih domova, još puno sretnih porodica i puno osmijeha. Stvaranje vrijednosti za buduće generacije…”, zaključila je Ubiparipović.

U toku je prodaja stanova u Novoj Dobrinji i apartmana na Trebeviću (NPL Wolves) uz kreditnu podršku banaka: NLB Banka, Nova banka, Naša banka, Atos Bank i Sparkasse bank. Ponudu preostalih stanova i apartmana, sa detaljnim informacijama i slikama, možete pogledati na profilu NPL projekta na portalu Nađi stan.

Slika ima prazan alternativni atribut; njen naziv fajla je 3-5-1024x1024-1.jpg