Prodaje se poslovna zgrada na Stupu u Sarajevu: Odlična prilika za poslovni poduhvat - Nađi stan

Prodaje se poslovna zgrada na Stupu u Sarajevu: Odlična prilika za poslovni poduhvat

| 03.08.2023 | Javni pozivi

Ukoliko tražite mjesto koje će biti sjedište vaše firme ili proizvodnog pogona, pogledajte koje mogućnosti nudi poslovna zgrada čija je prodaja upravo oglašena.

Objekat ukupne površine 679 m² se nalazi u ulici Vitomira Lukića u sarajevskom naselju Stup, koje je zbog okruženja i brojnih poslovnih prostora i sjedišta firmi izuzetno atraktivno za trgovinu, proizvodnju i brojne druge biznis poduhvate. Ako vaša biznis ideja treba dom odakle će se razvijati na tržištu, ovo su informacije koje vas mogu zanimati.

Poslovna zgrada na Stupu

U ovoj zgradi je zbog njene površine moguće oformiti proizvodni pogon, što firme danas teško mogu ostvariti nadomak gradskih urbanih sredina. Zgrada se sastoji se od kancelarijskog prostora 230 m², skladišta površine 347 m², prodavnice od 103 m², a posjeduje i dodatnu garažu površine 50m², kao i vlastiti parking. U neposrednoj blizini je izlaza na auto-put i ima prilaz pogodan za istovar/utovar velikih kamiona i šlepera.

Poslovna zgrada na Stupu

Zgrada je pogodna za smještaj širokog spektra djelatnosti koje trebaju prostornu logistiku u smislu skladištenja i prodaje robe. Posebno uređeni dio namjenjen je kancelarijama i boravku osoblja firme koji se bave administracijom.

Više informacija možete dobiti putem e-maila savatrgovina@sava.ba, na telefon 033461833 ili lično u Sava Trgovini, ul. Briješćanska 2, Sarajevo – Stup.

Izvor: Klix