Sky Hill - Prodaja apartmana u centru Jahorine - Nađi stan

Sky Hill – Prodaja apartmana u centru Jahorine

| 10.11.2023 | Novogradnja

U samom centru Jahorine, pored glavne ski staze i gondole Poljice, gradnja jedinstvenog i potpuno autentičnog kompleksa, Sky Hill Jahorina, uspješno napreduje. 

Ovaj novi biser Jahorine, modernog dizajna, renomiranog arhitekte Dušana Tešića i koautora Dušanke Vučenović, doprinjeće da centar Jahorine dobije potpuno novu dimenziju, po uzoru na najpopularnije svjetske destinacije.

Reflektujuća stakla zgrade, u kojima se istovremeno ogledaju atraktivni planinski centar i okolni pejzaži, ističu ljepotu prirode i upotpunjuju uživanje, kako u zimskom, tako i u ljetnjem periodu.

Pored svih sadržaja Jahorine koji su nadohvat ruke, vrhunski kvalitet završnih radova i opreme, centralna 24-časovna recepcija sa obezbjeđenjem i uslugom održavanja, dodatne su pogodnosti za sve one koji žele savršen odmor ili priliku da investiraju. Kompleks sadrži i modernu skijašnicu za sve stanare, spa centar, kao i komfornu garažu na četiri nivoa.

Kao posebna usluga u samom objektu na recepciji omogućeno je izdavanje apartmana za vlasnike.

Ukupna površina Sky Hill kompleksa je 13.300 m2 bruto građevinske površine. Projekat sadrži 110 apartmana, 104 parking mjesta i osam lokala. U kompleksu će biti zastupljene različite strukture stanova od studija do porodičnih apartmana, površine od 24.5 m2 do 73 m2, kao i lokali za brojne uslužne i maloprodajne sadržaje.

Ski centar Jahorina je u posljednjih nekoliko godina značajno unapređen, čime postaje jedna od omiljenih destinacija najstrastvenijih skijaša i iskusnih ljubitelja zimskih sportova. Veliki investicioni projekti, moderni sistem osnježavanja, uređene ski staze, izgradnja novih ski liftova, kabinske gondole i osvjetljenja, doprinjeli su povećanim kapacitetima skijališta. Mnogobrojni restorani, picerije, kafići, noćni klubovi sa atraktivnim muzičkim sadržajima, sunčane bašte, svojom ponudom i ugostiteljskom uslugom upotpunjuju nezaboravan boravak na olimpijskoj Jahorini.

Čekamo vas u prodajnoj kancelariji od 25. decembra na ovoj prestižnoj lokaciji, a tu smo za vas i u prodajnoj kancelariji u Beogradu tokom cijele godine. Ekskluzivna prodaja stanova povjerena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, koja je dio Cushman & Wakefield Grupe, a njihov stručni prodajni tim će vam pomoći u svakom koraku pri odabiru vašeg planinskog doma iz snova.

Generalni izvođač radova je renomirana kompanija ANS Drive d.o.o. iz Sarajeva. Projektno finansiranje Sky Hill kompleksa obezbjeđeno je od strane Nove banke. Investitor Construct Invest (dio Moj Kiosk Group).

Za više informacija posjetite sajt www.skyhilljahorina.com i kontaktirajte na tel/viber: +381 69 30 30 004 ili e-mail: prodaja@skyhilljahorina.com.

Izvor: eKapija