Stambeno-poslovni objekat Benis Bulevar Stup! - Nađi stan

Stambeno-poslovni objekat Benis Bulevar Stup!

| 17.05.2023 | Novogradnja

Stambeno poslovni objekat Benis Bulevar se nalazi u Sarajevu na području Općine Ilidža u Stupskoj ulici na Stupu

Kao dokazani investitor u gradnji i prodaji stanova i apartmana Benis d.o.o. sa ponosom predstavlja novi projekat u gradu. Moderan stambeno poslovni kompleks Benis Bulevar koji ispunjava sve zahtjeve modernog življenja sa premium stanovima za individualno i porodično stanovanje.

Stambeno poslovni objekat Benis Bulevar se nalazi u Sarajevu na području Općine Ilidža u Stupskoj ulici na Stupu. Smješten neposredno uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku prugu pored postojećih stambeno poslovnih objekata u veoma ugodnom okruženju koje obiluje raznovrsnim sadržajima.

Stambeno poslovni objekat Benis Bulevar je u fazi izgradnje sa rokom završetka radova do kraja 2023.godine. Dinamika radova se odvija po predviđenom planu te nastojimo i sa ovim projektom ispoštovati naše buduće kupce.

Nastavljamo tradiciju u gradnji kvalitetnih stambenih jedinica uz upotrebu vrhunskih materijala prateći sve standarde u gradnji pri čemu smo za naš novi projekat birali:

  • vanjsku stolariju REHAU Synego, 7 komorna sa troslojnim Low-e staklom
  • toplotne pumpe “Bergen” za sistem grijanja i hladjenja
  • masivni hrastov prvoklasni parket u prostorijama
  • prvoklasna hrastova unutrašnja stolarija
  • podno grijanje u kupatilima
  • protivprovalna i protupožarna blindo vrata
  • lift u zgradi koji veže garažni dio sa stambenim etažama
  • keramičke pločice u hodniku i kupatilima
  • vrhunske Grohe sanitarije
  • termoizolacija objekta 10 cm

Stambene jedinice u objektu Benis Bulevar karakteriše optimalna kvadratura uz maksimalnu iskorištenost prostora, funkcionalan raspored prostorija te odlična pozicija koja pruža osunčanost svim stambenim jedinicama.

Stambeno poslovni objekat Benis Bulevar se sastoji iz dva dijela spratnosti suteren + prizemlje + 6 spratova odnosno suteren + prizemlje + 8 spratova. Suteren objekta predviđen za garažni dio sa 30 garažnih mjesta. Prizemlje objekta je poslovnog karaktera sa dva veća poslovna prostora od ukupno 700 m² i stambene etaže sa ukupno 85 stanova. Saobraćaj u mirovanju regulisan na parceli investitora ispred i iza objekta.

Kupci su u prilici izabrati stanove sa jednom ili dvije spavace sobe gdje su sve stambene jedinice po principu open space koncepta koji povezuje prostor dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije u jedinstvenu cjelinu i stvara dodatni osjecaj širine.

Stanovi u objektu Benis Bulevar su po naravi dvosobni i trosobni gdje su dvosobni stanovi kvadrature od 46 m², 48 m², 50 m² i 57 m² a trosobni stanovi kvadrature od 58 m², 62 m², 68 m², 72 m² i 80 m². Svi stanovi u objektu Benis Bulevar imaju balkone.

Prodaja stambenih jedinica u objektu Benis Bulevar je počela te za naše kupce nudimo posebne cijene u izgradnji uz mogućnost finansiranja putem kredita i u ovoj fazi gradnje po posebnim kamatnim stopama kroz naše partnerske banke.

Benis d.o.o. koristi priliku da pozove sve zainteresirane kupce da dodju u obilazak stambeno poslovnog objekta Benis Bulevar u petak, dana 19.05.2023. godine kada će naše prodajno osoblje biti na objektu. Sve informacije o objektu i slobodnim stanovima možete dobiti putem brojeva + 387 61 320 330 i + 387 62 020 016 gdje možete i zakazati termin za obilazak objekta.

Naš rad možete pratiti i putem naše web stranice: www.benis.ba i društvenih mreža Facebook i Instagram

Vašu najvažniju životnu odluku donesite već danas! Izaberite kvalitet, infrastrukturu i lokaciju! Izaberite sigurnu investiciju! Benis Bulevar Stup!

Izvor: Avaz

Ponudu stanova Benis Bulevara na portalu Nađi stan pogledajte OVDJE.