Adaptirana kuća sa pomoćnim objektom i zemljištem - Nađi stan

Adaptirana kuća sa pomoćnim objektom i zemljištem 145 000 KM 18.06.2024 Ref: #254851


Cijena145 000 KM
Po m²580 KM/m²
LokacijaBosanska Krupa
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeRenovirano
Površina250 m²
Zemljište1 525 m²
Kupatila / WC1
SobaPet i više (5+)
KanalizacijaJavna
Etaže2
PodoviLaminat
GrijanjeStruja
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Klima
Uknjiženo / ZK

Povoljno se prodaje adaptirana kuća sa pomoćnim objektom i zemljištem na mirnoj i prirodno čistoj lokaciji naselje Pištaline, odmah na izlazu iz Cazinske Opštine u pravcu Bosanske Krupe. Kuća i pomoćni objekat su smješteni na okućnici od 1525 m². Parcela je ograđena, pravilnog oblika, sa direktnim asvaltim prilazom. Sastoji se od dvorišta parkinga i dijela bašte.

Obezbjeđena je sva potrebna infrastruktura kao i uredni priključci vodovodne i električne mreže. Uz samu kuću je izgrađen objekat sa 2 etaže u sklopu kojeg se nalaze dvije garaže za auto sa dodatnim ostavama u prizemlju, dok na gornjem dijelu se može izgraditi još jedno stanovanje. Kuća je prizemlje + sprat, kompletno renovirana i namještena sa odrađenom fasadom kao termoizolatorom. Odrađeno je centralno grijanje u cijeloj kući kombinacija podno i radijatorsko. Grijanje je na struju-Termo-blok. U prizemlju kuće je ugrađen nov inverter klima uređaj koji ima mogućnost hlađenja i zagrijavanja prostorija. U prizemlju se nalazi predulaz koji je iskorišten za sjedenje-mjesto za pušače, hodnik, kupatilo, ostava, kuhinja i trpezarija i veliki dnevni boravak sa izlazom na balkon terasu.

Rađeno je novo kupatilo dok su nove podne i sve zidne obloge, nova instalacija struje, grijanja i vode. Na spratu se nalaze 2 velike spavaće sobe i velika prostorija-garderoba koja se po potrebi može koristiti kao jedna velika ili dvije manje dječje sobe. Kuća se nalazi na sunčanoj strani koja nudi veoma lijep pogled, a od glavne magistralne ceste udaljena je nepuna 2 kilometra. Cijeli posjed kao i kuća budućem kupcu nudi svoj mir i prostor za uživanje u vlastitom domu. Odmah useljivo i komplet namješteno. Većina namještaja je nova a i ostatak namještaja je kvalitetan i vrlo malo korišten. Lokacija koja nudi svoj mir a istovremeno ima obezbjeđenu svu potrebnu infrastrukturu sa dosta stambenog prostora za jednu porodicu.

Obezbjeđena je uredna građevinska i vlasnička dokumentacija koja je odmah prevodiva. Sav postojeći namještaj i uređaji uključeni u cijenu. Realna i povoljna cijena. Odmah useljivo. Iskoristite priliku.

Komentariši

Kontakt: 387 61 786-860 Watsupp-Viber ; 387 63 786 416 mob Agent za poslovanje nekretninama sa položenim stručnim ispitom Ćoralić Albin broj licence 01-01.1-76/22 WEB: Agencija EURO-PLAC Registrirani posrednik Facebook Real Estate Agency EURO-PLAC Cazin

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail