Autentična kamena kuća u selu Blizikuće kod Svetog Stefana - Nađi stan

Autentična kamena kuća u selu Blizikuće kod Svetog Stefana 750 000 KM 16.08.2023 Ref: #67912


Cijena750 000 KM
Po m²5 000 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeDobro održavano
Površina150 m²
Zemljište50 m²
Kupatila / WC3
SobaPet i više (5+)
OpremaPolunamješteno

Dodatne osobine


Prodaje se autentična rekonstruisana porodična kuća koja se izdvaja svojim autentičnim oblikom i fasadom u kamenu, kao glavnom odlikom primorskog stila. Nalazi se u mirnom selu Blizikuće, nadomak obale i Sv. Stefana.

Kuća je organizovana kao 3 nezavisna apartmana (PR, I i II sprat), povezana unutrašnjim stepenicama.
Orijentacija je ka jugu, sa pogledom na Budvanski zaliv i Sv. Stefan.

Strukturu svakog stana od 50 m² čini dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, 2 spavaće sobe i kupatilo, sa mogućnošću drugaĉije organizacije prostora. U sklopu stanova na spratu su i lođe sa pogledom na Sv. Stefan. Ispred kuće je i parking mjesto za jedno vozilo.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail