Benis Bulevar Stup, novogradnja, poslovni prostori! - Nađi stan

Benis Bulevar Stup, novogradnja, poslovni prostori! Cijena na upit 02.03.2023 Ref: #13422


CijenaCijena na upit
LokacijaIlidža
VrstaTrgovinski objekat - lokal
Vrsta oglasaIzdavanje
Godina gradnje2023
Spratprizemlje
StanjeU izgradnji
Površina600 m²
Kupatila / WC4
GrijanjeOstalo
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Klima
Lift

Sa ponosom vam predstavljamo novi stambeno poslovni objekat na Stupu u Stupskoj ulici, nas novi projekat Benis Bulevar. Kao dokazani lider u izgradnji stambenih jedinica, nasa firma Benis d.o.o. nastavlja sa ponudom prvoklasnih stanova na odlicnoj lokaciji u gradu.

Radi se o vecem stambeno poslovnom objektu u izgradnji u jednom od trenutno najatraktivnijih naselja u gradu na Stupu na popularnom Bulevaru. Objekat u izgradnji sa rokom zavrsetka radova do kraja tekuce 2023 godine. Projektovan po savremenim standardima uz kvalitetno izvodjenje radova i ugradnju vrhunskih materijala i opreme.

Stambeno poslovni objekat spratnosti suteren + prizemlje + 8 spratova gdje je suteren planiran za garazni prostor, prizemlje objekta poslovnog karaktera a na 8 spratova ukupno 85 stambenih jedinica.

Iz ponude za najam izdvajamo dva poslovna prostora u prizemlju stambeno poslovne zgrade. Poslovni prostori povrsine 254 m² i 354 m² sa zasebnim ulazima. Prostori visenamjenskog tipa po principu open space prostora sa raznim mogucnostima pregradjivanja koje buduci zakupac moze izvoditi u skladu sa svojom djelatnosti. Poslovni prostori se mogu dati u najam u roh bau stanju ili mogu biti zavrseni svi fini radovi a sve u dogovoru sa buducim zakupcem.

U pitanju je odlicna frekventna lokacija uz glavnu Stupsku ulicu u sklopu novoizgradjenog naselja Bulevar koje obiluje mnogim sadrzajima. Velika frekvencija stanovnista koja nastanjuje okolne stambene objekte sto pruza velike poslovne mogucnosti buducem zakupcu.

Rok za tehnicki prijem objekta je kraj tekuce godine.

Za vise informacija o uslovima i cijeni zakupa kontaktirajte nasu prodaju:

Telefon: +38761320330 GSM/Viber
Email: benisbulevar@gmail.com

Benis Bulevar Stup
Stupska bb
71000 Sarajevo

Komentariši

Dokazani lider u izgradnji stambenih jedinica, firma Benis d.o.o. nastavlja sa ponudom prvoklasnih stanova na odličnoj lokaciji u gradu.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail