Dvosoban dupleks stan u centru Budve - Nađi stan

Dvosoban dupleks stan u centru Budve 420 000 KM 16.08.2023 Ref: #68236


Cijena420 000 KM
Po m²5 185 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Sprat3. sprat
Površina81 m²
Kupatila / WC1
SobaDvije (2)
PodoviParket
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Lift
Uknjiženo / ZK

Prodaje se dvosoban dupleks stan površine 81 m² u centru Budve. Stan se nalazi na trećem spratu u BSP centru. U odličnom je stanju, redovno održavan. Stan posjeduje jednu veliku terasu i dvije zajedničke terase.

Na donjem spratu su dnevna soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik i terasa dok su na prvom spratu dvije spavaće sobe, kupatilo i dvije zajedničke terase.

Lokacija stana, kvalitet gradnje, uređenost stana i očuvanost čine ovaj stan dobrom investicijom sa visokim potencijalom za izdavanje.

Budva, kao jedan od gradova koji se najbrže razvijaju na Crnogorskoj obali, predstavlja i metropolu crnogoskog turizma sa rapidnim rastom broja stanovnika iz dana u dan.

Razvoj grada, sa svom infrastrukturom i turističkim potencijalom čine ovaj grad zanimljivim za posjetu turistima iz svih krajeva svijeta kao i onima koji se odluče da Budva bude njihovo prebivalište.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail