Dvosoban namješten stan sa pogledom na more u Tivtu - Nađi stan

Dvosoban namješten stan sa pogledom na more u Tivtu 500 000 KM 22.08.2023 Ref: #67938


Cijena500 000 KM
Po m²7 813 KM/m²
LokacijaTivat
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Sprat3. sprat
Površina64 m²
Kupatila / WC2
SobaTri (3)
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se namješten dvosoban stan sa pogledom na more u Tivtu. Nalazi se na trećem spratu stambene zgrade koja ima lift.

Površina stana je 64 m² i posjeduje garažu površine 18 m².

Iz stana se pruža predivan pogled na Tivatski zaliv iz svih prostorija i sa terase.

Uz kupovinu stana kupac postaje i vlasnik 1/6 zemljišta (oko 85m²) od glavnog puta do zgrade.

Tivat je zadnju deceniju grad koji se najbrže razvija u Crnoj Gori. Veliki priliv stranih investicija učinili su Tivat luks destinacijom u Crnoj Gori za turiste iz cijelog svijeta.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail