Dvosoban namješten stan u Herceg Novom sa parking mjestom, naselje Topla - Nađi stan

Dvosoban namješten stan u Herceg Novom sa parking mjestom, naselje Topla 560 000 KM 16.08.2023 Ref: #68086


Cijena560 000 KM
Po m²5 600 KM/m²
LokacijaHerceg Novi
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Površina100 m²
Kupatila / WC2
SobaDvije (2)
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se dvosoban namješten stan površine 100 m² sa garažnim mjestom u Herceg Novom, naselje Topla.

Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka otvorenog tipa sa kuhinjom i trpezarijom, sa izlazom na prostranu terasu sa pogledom na more i planine, dvije spavaće sobe (svaka spavaća soba ima svoju posebnu malu terasu), kupatila i gostinjskog toaleta.

Apartman je kompletno opremljen brendiranim aparatima i namješten, u potpunosti je klimatizovan multi-split sistemom klimatizacije. Podovi su obloženi visokokvalitetnim keramičkim pločicama i parketom.

Zgrada je udaljena 400 m od mora, pješčane plaže i šetališta dužine 7 km, jednog od najživopisnijih u Crnoj Gori, sa obiljem barova, restorana i zona za odmor.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail