Etno kuća u selu Krapina iznad Budve - Nađi stan

Etno kuća u selu Krapina iznad Budve 252 000 KM 16.08.2023 Ref: #67872


Cijena252 000 KM
Po m²5 040 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
StanjeRenovirano
Površina50 m²
Kupatila / WC1
SobaJedna (1)
PodoviBrodski pod
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se etno kuća u selu Krapina površine 50 m² na placu površine 240 m². Uz plac teče i potok sa čistom izvorskom vodom koju je moguće piti. Udaljenost kuće od centra Budve je 6 km.

Kuća je idealna za etno turizam sa svim neophodnim sadržajem, ali i kao kuća za život zbog blizine grada. Nalazi se naspram restorana i izvora Krapina što joj daje dodatnu vrijednost.

Etno turizam je trenutno grana turizma sa rapidnim rastom u Crnoj Gori.

Postoji mogućnost kompezacije za poslovni prostor u Budvi, automobil i sl.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail