Jedinstvena kuća sa dvorištem u Kolašinu - Nađi stan

Jedinstvena kuća sa dvorištem u Kolašinu 900 000 KM 23.08.2023 Ref: #69286


Cijena900 000 KM
Po m²5 000 KM/m²
LokacijaKolašin
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeRenovirano
Površina180 m²
Zemljište508 m²
Kupatila / WC2
SobaČetiri (4)
PodoviBrodski pod

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se jedinstvena kuća u Kolašinu površine 180 m² na placu površine 508 m². Kuća je kompletno namještena i ugrađeno ke centralno grijanje sa kaminom na drva i struju.

Koncept kuće : dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom, toalet i velika ostava dok se na prvom spratu nalaze četiri spavaće sobe i tri terase. Takođe u okviru kuće su i tri garaže za automobile.

Kuća je udaljena od centra Kolašina 800 metara i nalazi se na putu za skijalište( drugi red a vidi se sa glavnog puta).

Nakon izgradnje modernih skijališta, sve većeg broja hotela i naravno auto puta Kolašin je postao turistički centar sjevera, kada je u pitanju i ljetnji i zimski turizam.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail