Jednosoban stan u Bečićima sa pogledom na planine - Nađi stan

Jednosoban stan u Bečićima sa pogledom na planine 190 000 KM 17.08.2023 Ref: #68588


Cijena190 000 KM
Po m²3 276 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Sprat6. sprat
Površina58 m²
SobaJedna (1)

Dodatne osobine


Prodaje se jednosoban stan površine 58 m² na šestom spratu nove stambene zgrade koja ima lift. Stan ima pogled naa planine i udaljen je 200 metara od Bečićke plaže, jedne od najljepših na Južnom jadranu, koja se prostire od rta Zavala do Đevištenja.

Stan je nov i neuseljavan, a stambena zgrada je izgrađena sa najkvalitetnijim materijalima.

Veoma komforan jednosoban stan blizu mora po ovo ovoj cijeni predstavlja rentabilnu investiciju, jer su Bečići mjesto nadaleko poznato ljetovalište koje posjećuju turisti iz svih krajeva svijeta i gdje ljetnja turistička sezona dugo traje.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail