Jednosoban stan u Starom gradu u Budvi - Nađi stan

Jednosoban stan u Starom gradu u Budvi 500 000 KM 31.08.2023 Ref: #68219


Cijena500 000 KM
Po m²10 417 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Sprat2. sprat
StanjeRenovirano
Površina48 m²
Kupatila / WC1
SobaJedna (1)
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se jednosoban stan površine 48 m² na drugom spratu stambene zgrade koja nema lift u Starom gradu u Budvi. Stan je kompletno renoviran i redovno se održava svake godine.
Nekretnina u Starom gradu, uvijek je i uvijek će imati izuzetnu vrijednost, ima visok potencijal za izdavanje i zato predstavlja dobru investiju.
Stan se prodaje kompletno opremljen.
Stari grad je sigurno najposjećeniji dio Budve koji tokom sezone svakodnevno posjeti više hiljada turista. Gotovo da nema slobodne nekretnine za iznajmljivanje tokom sezone u Starom gradu, a i van sezone je potražnja velika uprkos visokim cijenama.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail