Jednosoban stan u Ulcinju sa pogledom na more - Nađi stan

Jednosoban stan u Ulcinju sa pogledom na more 384 000 KM 17.08.2023 Ref: #68546


Cijena384 000 KM
Po m²6 000 KM/m²
LokacijaUlcinj
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Površina64 m²
Kupatila / WC1
SobaJedna (1)

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se jednosoban stan stan površine 64 m² sa pogledom na more i Stari grad u Ulcinju. Nalazi se u naselju Liman i novoj stambenoj zgradi koja je građena po visokim standardima i sa najsavremenijim materijalima.

Sa terase stana koji se nalazi na trećem spratu stambene zgrade pruža se panoramski pogled na more, pa ćete tako sigurno uživati u najljepšim zalascima sunca po kojima je Ulcinj poznat.

U cijenu stana je uključeno i garažno mjesto.

Ulcinj je poznat po prirodnim ljepotama i najdužoj plaži na Jadranu i kao najbolja lokacija za kite surf. Zbog svega toga je izbor broj 1 turista ljubitelja prirode koji posjećuju Crnu Goru

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail