Jednosobni i dvosobni stanovi u izgradnji u Petrovcu - Nađi stan

Jednosobni i dvosobni stanovi u izgradnji u Petrovcu 143 500 KM 25.08.2023 Ref: #69205


Cijena143 500 KM
Po m²3 500 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2023
Spratprizemlje
Površina41 m²
Kupatila / WC1
SobaJedna (1)
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Uknjiženo / ZK

Prodaju se jednosobni stanovi površina 47,46 m² i 40,62 m² i dvosobni stanovi površina 54,98 m², 60,03 m², 53,55 m² i 70,69 m².
Lokacija objekta je mirna i tiha, sa pogledom na more, blizu glavne autobuske stanice u Petrovcu i kružnog toka.
Stambena zgrada će biti spratnosti S+P+3. Ukupno 15 stanova, 6 garaža i 15 parking mjesta. Početak radova je u septembru tekuće godine, a planiran završetak radova je kroz 18 mjeseci.
Trenutna cijena je 1750 eura/m² i važiće do početka izgradnje. Nakon toga će se cijene kretati u rasponu od 2000 eura/m² do 2500 eura/m². Ukoliko želite da kupovinu odradite prije početka izgradnje dinamika plaćanja je:

20% prilikom potpisivanja ugovora;
40% prilikom početka izgradnje u oktobru;
20% kada se pokrije objekat tj. uradi krov;
20% prilikom završetka radova.

Stanovi na ovoj lokaciji u Petrovcu, sa pogledom na more, ove kvadrature i strukture su nešto što se najviše traži na tržištu kada je u pitanju i kupovina/prodaja i izdavanje tako da predstavljaju jaku dobru investiciju za budućnost.
Petrovac, gradsko naselje u opštini Budva, jedno je od najposjećejnijih lokacija na ovom djelu Jadrana. Pjeskovite plaže, luksuzni hoteli, veoma kvalitetan privatni smještaj takođe visoke kategorije je ono što privlači turiste iz svih krajeva svijeta. Neke od najznačajnijih znamenitosti Petrovca su pristanište i tvrđava Castello, ostrva Sveta Neđelja i Katič, Manastir Reževići itd.
Takođe, Petrovac je jako lijep i pristupačan za život tokom cijele godine, posjeduje sve neophodne institucije (škola, vrtić, dom zdravlja, pošta, itd.) tako da je izbor sve većeg broja stranaca ali i domaćih kao destinacija za miran i porodičan život.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail