Kamena kuća u Zagori s pogledom na more - Nađi stan

Kamena kuća u Zagori s pogledom na more 600 000 KM 16.08.2023 Ref: #67996


Cijena600 000 KM
Po m²4 348 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeU izgradnji
Površina138 m²
Zemljište500 m²
Kupatila / WC3
SobaTri (3)
KanalizacijaSeptička

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se kamena kuća površine 138 m² na placu površine 500 m² u selu Zagora u Grblju. U pitanju je kamena ruina na kojoj je započeta rekonstrukcija, urađeno je idejno rješenje i rekonstrukcija.

Prema projektu biće izgrađena kamena vila sa bazenom gdje će se na prizemlju nalaziti dnevni boravak sa velikim staklenim otvorima, kuhinja i toalet, na prvom spratu će se nalaziti dvije spavaće sobe i kupatilo dok je za potkrovlje predviđena velika spavaća soba sa kupatilom.

Uskoro se završava krov što se može vidjeti i na slikama, vrata , prozori i škura.

Kamene kuće sa bazenima u seoskim područjima a opet u blizini mora su nešto za čime turisti iz svih krajeva svijeta tragaju poslednjih godina kada je u pitanju mjesto za odmor.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail