KUĆA-BEGOVE KAFANE-PRODAJA - Nađi stan

KUĆA-BEGOVE KAFANE-PRODAJA 165 000 KM 29.12.2023 Ref: #103355


Cijena165 000 KM
Po m²445 KM/m²
LokacijaCazin
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2015
Sprat2. sprat
StanjeU izgradnji
Površina371 m²
SobaPet i više (5+)
PodoviBeton
GrijanjeOstalo
OpremaNamješteno

Dodatne osobine


Na prodaju je kuća-novogradnja locirana u II stambenoj zoni Grada Cazina u opsegu prostornog plana, lokalitete Begove Kafane b.b.
Vlasnici kuće posjeduju urbanističku suglasnost i građevinsku dozvolu a zemljište je upisano u zk.ul.br: 732 k.o.SP_Ćoralići i Pl 1860 k.o.Begove Kafane sa dijelom ½ vlasništva na istom.

Kuća ima prizemlje i sprat , okvirnih gabarita 15,80 m² 15,30 m² ukupne bruto površine 372,90 m² a izgrađena je na ravnom terenu sa blagim nagibom i pogledom na širi rejon Ćoralića i poduzetničku zonu PZ “Ratkovac“ Ćoralići.
Kuća služi stanovanju i u fazi je kompletne gotovosti završenih svih radova prve Roh-Bau konstruktivne faze i planiranih sadržaja.
Pokrivena je složenim betonskim krovištem završno sa pokrivačem od krovnog lima, a ispod kuće se nalazi veliki podrumski prostor koji služi za ostavu.
Ukupna površina zemljišta na kojem je kuća izgrađena iznosi 1.033 m² u čijem sastavu je i prilazni put koji vodi sa glavne saobraćajnice do samog objekta.

Prizemlje kuće čine sljedeće prostorije: ulaz, hodnik, kupatilo, wc, kotlovnica, tri sobe, veliki dnevni boravak iz kojeg se može izaći na vanjsku terasu koja bi se mogla izgraditi uz sami objekat, kuhinja sa trpezarijom i stepenište za sprat.
Korisna stambena površina prizemlja je 190,80 m².

Na spratu se nalaze velika galerija sa krovnim prozorom i tri velike sobe a korisna stambena površina sprata je 180,10 m².

Kuća je kvalitetne čvrste gradnje pogodna za višečlanu porodicu a kupac po svojoj želji može da uređuje i završava unutarnje uređenje u skladu sa svojim potrebama.

Komentariši