Kuća sa placem u Petrovcu - Nađi stan

Kuća sa placem u Petrovcu 499 999 KM 18.08.2023 Ref: #68738


Cijena499 999 KM
Po m²2 941 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeDobro održavano
Površina170 m²
Zemljište400 m²

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se kuća sa placem 400 m² u kod kružnog toga u centru Petrovca. Kuća posjeduje UT uslove za zgradu od 5 etaža (P+4) ukupne površine 666 m².

Teren je ravan i pristupačan a do placa vodi široka asfaltirana ulica.

Petrovac, gradsko naselje koje pripada Opštini Budva, poznato je po turizmu. Gradska plaža je dugačka 600 metara i jedna je od najljepših na tom dijelu Jadrana. U blizini se nalazi i mala plaža Lučice koja je okružena šumom.

Nedaleko od obale se nalaze i dva ostrva, Katič i Sv. Neđelja.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail