Kuća sa pogledom na more u Baru u naselju Utjeha - Nađi stan

Kuća sa pogledom na more u Baru u naselju Utjeha 700 000 KM 16.08.2023 Ref: #68262


Cijena700 000 KM
Po m²4 268 KM/m²
LokacijaBar
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeDobro održavano
Površina164 m²
Zemljište100 m²
Kupatila / WC4
SobaČetiri (4)

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se dvospratna kuća površine 164 m² koja se sastoji od dva dvosobna stana potpuno nezavisna i odvojena u Baru u naselju Utjeha. Udaljena je od magistrale Bar – Ulcinj 1 km.

Koncept oba stana je isti: na prvom spratu oba stana su dnevna soba, kuhinja, trpezarija, kupatilo i mala ostava, a na drugom spratu se nalaze dvije spavaće sobe i kupatilo.

Kuća posjeduje 100 m² privatnog parkinga i ljetnju kuhinju.

U cijenu je uračunata i privatna plaža, do koje vode stepenice iz kuće. Objekat je kompletno legalan i jedini je u toj oblasti koji je legalan.

Nedaleko od kuće se nalaze i dvije javne plaže.

Utjeha, ušuškano naselje u zalivu Uvala Maslina, skriva jednu od najlješpših plaža u Crnoj Gori. Miris maslina pomiješan sa vazduhom u ovom primorskom mjestu čini Utjehu nekom vrstom vazdušne banje. Obala je uglavnom stjenovita sa usamljenim šljunkovitim plažama.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail