Kuća u Baru, naselje Polje - Nađi stan

Kuća u Baru, naselje Polje 430 000 KM 23.08.2023 Ref: #68556


Cijena430 000 KM
Po m²3 739 KM/m²
LokacijaBar
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
Površina115 m²
Zemljište500 m²
Kupatila / WC2
SobaDvije (2)

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Uknjiženo / ZK

Prodaje se kuća površine 115 m² na placu površine 500 m² u Baru, naselje Polje. U prizemlju kuće se nalazi dnevni boravak sa trpezarijom, kuhinja i kupatilo.

Na prvom spratu su dvije spavaće sobe i kupatilo.

Naselje Polje u Baru je mirno naselje za život što ga čini idealnim za život porodice.

Bar je sa 270 sunčanih dana jedan od najsunčanijih grada na Mediteranu a sa svom infrastrukturom koja je veoma razvijena, sve je češće izbor što domaćih stanovnika, što stranaca za život.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail