Kuća u Bijeloj na 150 m od mora - Nađi stan

Kuća u Bijeloj na 150 m od mora 990 000 KM 22.08.2023 Ref: #67882


Cijena990 000 KM
Po m²2 200 KM/m²
LokacijaHerceg Novi
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeDobro održavano
Površina450 m²
Zemljište717 m²
Kupatila / WC6
SobaPet i više (5+)
KanalizacijaJavna
Etaže3
OpremaPolunamješteno

Dodatne osobine


Prodaje se kuća na izuzetnoj lokaciji u Bijeloj u Boki Kotorskoj na samo 150 m od mora. Površina kuće koja je na tri nivoa bruto iznosi 420 m² a nalazi se na placu površine 717 m².

Na placu se još nalazi i pomoćna kuća u dvorištu površine 30 m² sa ljetnjom kuhinjom površine takođe 30 m². Takođe, posjeduje i garažu površine 30 m² i dvije velike terase na kojima se može još graditi.

Kuća je koncipirana kao pet odvojenih stanova, a uz manje prepravke može se napraviti osam stanova.
Blizina mora, lokacija, površina kuće i placa su najveće prednosti ove nekretnine.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail