Kuća u Dobrim vodama na prvoj liniji do mora - Nađi stan

Kuća u Dobrim vodama na prvoj liniji do mora 1 100 000 KM 23.08.2023 Ref: #68520


Cijena1 100 000 KM
Po m²2 444 KM/m²
LokacijaBar
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeDobro održavano
Površina450 m²
Zemljište120 m²
Kupatila / WC8
SobaPet i više (5+)

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se kuća površine 450 m² na prvoj liniji do mora u Dobrim vodama, Opština Bar. Kuća se sastoji od sedam apartmana opremljenih za izdavanje i jednog stana površine 120 m².

Ispred kuće je plac površine 250 m² koji je predviđen za restoran ili parking i ima poseban posjedovni list.

Plac se prodaje u kompletu sa kućom ili samo kuća odvojeno.

Cijena kuće je 450 000 eura, a sa placem 550 000 eura.

Dobre vode su od Bara udaljene 8 km a ovo mjesto se još naziva i vazdušnom banjom zbog ukrštanja različitih vjetrova koji duvaju sa mora i planine. Najveće turističko mjesto u ovom dijelu Crnogorske obale koje je idealno za odmor, pogotovo za porodice s malom djecom.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail