Kuća u Dositejevoj ulici u Budvi - Nađi stan

Kuća u Dositejevoj ulici u Budvi 560 000 KM 15.08.2023 Ref: #67640


Cijena560 000 KM
Po m²5 600 KM/m²
LokacijaBudva
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeOsrednje
Površina100 m²
Zemljište50 m²
Kupatila / WC2
SobaTri (3)
KanalizacijaJavna
Etaže2

Dodatne osobine

Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se kuća površine 100 m² na jednoj od najljepših lokacija u Budvi, a to je Dositejeva ulica. Jedno od malobrojnih naselja u Budvi koje je zadržalo duh stare Budve. U neposrednoj blizini je OŠ ”Stefan M. Ljubiša“, JUSMŠ ”Danilo Kiš“, prodavnice, restorani kao i većina gradskh institucija.

Kuća posjeduje i pripadajuće dvorište ispred, koje je u zelenilu.

Idealna lokacija za miran porodičan život, a takođe se može posmatrati i kao dobra investicija, jer se ovakve nekretnine rijetko pronalaze na tržištu.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail