Kuća u izgradnji u Baru, naselje Zaljevo - Nađi stan

Kuća u izgradnji u Baru, naselje Zaljevo 167 000 KM 17.08.2023 Ref: #68461


Cijena167 000 KM
Po m²1 012 KM/m²
LokacijaBar
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeU izgradnji
Površina165 m²
Zemljište300 m²

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se kuća u izgradnji površine 165 m² na placu površine 300 m².

Lokacija kuće je u naselju Zaljevo, 500 m ispod magistrale. Na placu su dovedeni struja i voda a kuća je trenutno u grubim radovima(stolarija je završena takođe).

Ukoliko kupac želi, kuća može biti komplet završena po sistemu ključ u ruke s tim naravno što se onda i cijena koriguje.

Zaljevo, dio grada Bara, jednog od najsunčanijih gradova na južnom Jadranu sa preko 270 sunčanih dana tokom cijele godine.

Grad Bar sa svom razvijenom infrastrukturom i neophodnim instutucijama je idealno mjesti za miran i porodičan život kako tokom sezone tako i van nje.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail