Kuća u Ulcinju sa pogledom na more - Nađi stan

Kuća u Ulcinju sa pogledom na more 640 000 KM 23.08.2023 Ref: #68578


Cijena640 000 KM
Po m²2 000 KM/m²
LokacijaUlcinj
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeOsrednje
Površina320 m²
Zemljište520 m²
Kupatila / WC5
SobaPet i više (5+)

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK

Prodaje se kuća u Ulcinju sa direktnim pogledom na more i Pinješ. Površina kuće je 320 m² (150 m² u osnovi) a površina placa je 520 m².

Sadržaj kuće: 4 apartmana, 1 veliki dnevni boravak, 4 kupatila i 1 wc. Oko kuće se nalazi parking i bašta sa mediteranskim voćkama.

Udaljenost od Male plaže je 3 minuta pješice stazom koja ide pored kuće.

Ulcinj je grad poznat po najljepšim zalascima sunca u Crnoj Gori tako da će budući vlasnici sigurno uživati u pogledu na more i zalazak sunca sa terase.

Stari grad u Ulcinju je jedna od najstarijih arhitektonski-urbanističkih cjelina na Jadranu. Najstarij ostaci bedema potiču iz Ilirskog perioda

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail