Moderna i luksuzna kuća Ćoralići Cazin - Nađi stan

Moderna i luksuzna kuća Ćoralići Cazin 525 000 KM 09.07.2024 Ref: #255646


Cijena525 000 KM
Po m²1 061 KM/m²
LokacijaCazin
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeNovo
Površina495 m²
Zemljište1 287 m²
Kupatila / WC4
SobaPet i više (5+)
KanalizacijaSeptička
Etaže3
PodoviPločice
GrijanjePlin
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

Prodaje se moderna i luksuzna kuća sa garažom i šedrvanom u Cazinu. Kuća se nalazi u blizini grada Cazina, naselje Ćoralići, pet minuta vožnje do centra grada. Smještena je na okučnici od ukupno 1.287 m² koja
je kompletno ograđena. Svojom površinom zemljišna parcela ima svoj voćnjak, omogućuje mogućnost za baštu i dovoljno mjesta za izgradnju bazena. Sa prednje strane kuće je postavljena je rosfrajna ograda sa dvije kapije za auto na elektronsko otvaranje i jednom pješačkom kapijom. Uređeno je dvorište a u dvorištu je ugrađen moderni šedrvan sa pecarom u kom se nalaze struja i voda i dodatna voda iz čatrnje koja se inače koristi za zalijevanje voćnjaka i pranje dvorišta. Kuća je stambenog karaktera sa ukupno 495 m² stambene površine a čine je: prizemlje, sprat i potkrovlje. Ukupna stambena površina po spratu iznosi cca 165 m² gdje su prizemlje i sprat u potpunosti namješteni dok potkrovlje je nedovršeno i ostavlja mogućnost budućem kupcu dovršavanja po želji.
U prizemlju se se nalazi jedno zasebno stanovanje sa svojim ulazom. Pogodno je za starije osobe. Čine ga: hodnik, wc, trpezarija, kuhinja sa dnevnim boravkom, spavaća soba sa kupatilom i garderoberom kroz koji je omogućena komunikacija prema garaži , kotlovnici i gornjem spratu. Kuća je opremljena kompletno centralnim grijanjem na plin sa mogućnošću uključivanja odvojeno po spratovima. Na prizemlju je odrađeno podno grijanje. Sve podne obloge su izrađene od keramike, prostor je klimatiziran i postavljene su aluminijske roletne sa elektronskim upravljanjem.
Sprat čine sljedeće prostorije: hodnik, dvije dječije sobe , kupatilo sa kadom, veliki dnevni boravak sa kuhinjim i trpezarijom. Iz dnevnog boravka je omogućen izlaz na veliku prednju balkon terasu koja je natkrivena električnom tendom. Na spratu je postavljeno radijatorsko grijanje. Stubište koje poveziva sva tri sprata je odradeno sa granitom, rosfrajnom ogradom i grijanjem na radijatore.Također sprat je klimatiziran sa klima uređajem za ugodniji ambijent boravka.
Sav namještaj i uređaji u kući su pažljivo birani, vrhunske su kvalitete i veoma malo korišteni. Odrađena je vanjska termoizolaciona fasada, kvalitetna stolarija sa vanjskim roletnama i uređeno dvorište. Postojeći namještaj i svi uređaji uključeni su u cijenu osim ličnih stvari i uspomena. Svojom lokacijom pruža neomaten i miran život budućem kupcu u mirnom i prirodno čistom ambijentu nedaleko od strogog centra Grada Cazina. Nudi mogućnost ugodnog življenja i iznajmljivanja. Jedinstvena prilika za sve investitore.
AGENCIJA ZA NEKRETNINE “Euro – Plac” Cazin
Kontakt: 387 61 786-860 ; 387 63 786 416 Watsupp-Viber
Ćuprija bb ul.Izeta Nanića kod semafora, Cazin, Bosnia and Herzegovina
Agent za poslovanje nekretninama sa položenim stručnim ispitom Ćoralić Albin broj licence 01-01.1-76/22
WEB: Agencija EURO-PLAC
Facebook Real Estate Agency EURO-PLAC Cazin

Komentariši

Kontakt: 387 61 786-860 Watsupp-Viber ; 387 63 786 416 mob Agent za poslovanje nekretninama sa položenim stručnim ispitom Ćoralić Albin broj licence 01-01.1-76/22 WEB: Agencija EURO-PLAC Registrirani posrednik Facebook Real Estate Agency EURO-PLAC Cazin

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail