Naselje PARK - Nađi stan

Naselje PARK 231 000 KM 22.10.2023 Ref: #77163


Cijena231 000 KM
Po m²4 200 KM/m²
LokacijaBanja Luka
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2023
Sprat2. sprat
StanjeU izgradnji
Površina55 m²
Kupatila / WC1
SobaTri (3)
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Alarm
Balkon / Lođa
Klima
Lift
Podrum / Šupa
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

🏢 Vaša prilika za udoban i elegantan život u naselju Park! 🌳
Tražite savršeno mesto za miran život pored najvećeg gradskog parka? Naselje Park je smešteno na atraktivnoj lokaciji, pružajući vam sve što je potrebno za udoban i srećan život. Naša agencija vam sa ponosom nudi izvanredne stanove visokog kvaliteta koji će ispuniti sva vaša očekivanja.
✨ Stanovi izvanrednog kvaliteta:
Stanovi se ističu ne samo poštovanjem svih standarda kvalitetne gradnje, već i vrhunskom opremom. Italijanska keramika i kvalitetan parket daju im dodatnu eleganciju i sofisticiranost. Uz to, svi stanovi su opremljeni proverenom stolarijom i odličnom toplotnom i zvučnom izolacijom, pružajući vam vrhunsku energetsku efikasnost i ugodan boravak.
🏢 Moderan stambeno-poslovni kompleks:
Naselje “Park” je očaravajuće mesto koje osvaja svojim izgledom i elegancijom, pružajući vam komfor na svetskom nivou. Smestilo se na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Banjaluci, tik pored Parka “Mladena Stojanovića”. Sastoji se od četiri lamele sa ukupno 450 stanova i 500 parking i garažnih mesta.
🏠 Raznovrsni stanovi:
U našoj ponudi možete pronaći stanove različitih veličina, od 42m² do 79m², prilagođene svim vašim potrebama i željama. Bilo da tražite prostor za udoban život sami, sa partnerom ili porodicom, naselje Park će vam pružiti izbor koji zadovoljava različite životne stilove.
💰 Cena:
Cena stana po kvadratnom metru iznosi 4,200 KM. Dodatno, garažno mesto na etaži -1 možete dobiti po ceni od 1,800 KM po kvadratnom metru, dok je cena garažnog mesta na etaži -2 1,500 KM po kvadratnom metru.
🌿 Investirajte u svoju budućnost i uživajte u životu:
Naselje Park vam pruža priliku da postanete deo jedinstvene zajednice koja kombinuje prirodu i luksuz u jednoj harmoničnoj celini. Iskoristite ovu priliku i osigurajte sebi komforan i elegantan dom. Rok završetka – Mart 2024. godine
🔑 Kontaktirajte nas odmah:
Za sve dodatne informacije i zakazivanje posete, obratite se našoj agenciji za nekretnine koja će vam pružiti sve potrebne informacije o dostupnim stanovima, ceni, plaćanju i svim ostalim detaljima vezanim za kupovinu.
Kontakt :
Agent : Dijana Sawalha
M. +387 60 36 06 093
E. info@artemida-group.com
W. www.artemida-group.com
A. Sime Šolaje 1a ; Banja Luka

Komentariši

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail