Novogradnja – Stan 38,12 m², Sarajevo – Centar - Nađi stan

Novogradnja – Stan 38,12 m², Sarajevo – Centar 182 400 KM 10.02.2024 Ref: #107410


Cijena182 400 KM
Po m²4 800 KM/m²
LokacijaCentar
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2024
Sprat2. sprat
StanjeU izgradnji
Površina38 m²
Kupatila / WC1
SobaGarsonjera
PodoviParket
GrijanjeOstalo

Dodatne osobine

Alarm
Balkon / Lođa
Klima
Lift
Podrum / Šupa
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT ALTIUM RESIDENCE

O NAMA:

Poslije niza uspješno relaizovanih projekata od kojih izdvajamo “Lamela Far” na Marijin dvoru, sa ponosom predstavljamo stambeno-poslovni objekat “Altium Residence” koji je koncipiran tako da može zadovoljiti ljude kojima je stalo do kvaliteta življenja.

 

Uz pomoć našeg provjerenog partnera HMD ARCHITECTS d.o.o. odlučili smo da na mirnoj, ali reprezentativnoj lokaciji izgradimo stambeno poslovni objekat po najvišim standardima.

 

Autor projekta je prof.dr.sc. Nihad Babović dipl.ing.arh.

 

LOKACIJA I OPIS OBJEKTA:

Objekat se nalazi u Sarajevu, Općina Centar, u ulici Karić Midhat Mitke. Ovu lokaciju izdvaja to što se ista nalazi u mirnom dijelu grada, a koja je udaljena od Predsjedništva BiH samo cca 2,7 km. U neposrednoj blizini (od 300 m do 1 km) nalaze se: ugostiteljski objekti, trgovine, škola, ambulanta, igralište, javni prevoz, pionirska dolina, porodilište, Zetra, Koševo stadion, teniski i fudbalski tereni i dr.

 

Dizajn i materijalizacija, te omjer cijene i kvaliteta izdvajaju ovaj objekat u odnosu na ostalu ponudu.

 

Karakteristika svih stanova je maksimalna iskoristivost prostora što uz vrhunske materijale čine ove stanove najboljim na tržištu.

 

Stanovi: Ukupan broj apartmana je 54. Stambene etaže imaju 8 do 10 apartmana veličina od 38 do 103m² (od garsonjere do četvorosobnih). Najveći broj stanova je veličina od 50m² do 70m². Riječ je o suvremenom konceptu stanova sa kvalitetnim kupatilima i sobama, a manjim dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom. Tako da trosoban stan sa dva kupatila u prosjeku ima 67m². Svaki stan posjeduje balkon ili prostranu terasu.

 

Parking mjesta: Ukupan broj parking mijesta u garaži je 43, a ostali potreban broj parking mjesta je predviđen vanjskim uređenjem. Uz objekat je predviđena i velika javna garaža. Parking prostor je isprojektovan tako da je prirodno vjetren.

 

Komunikacije: Vertikalne komunikacije u objektu su stepenište i dva lifta, gdje oba vida vertikalnih komunikacija prolaze punom visinom objekta, od podruma-parkinga do zadnje etaže terase iznad 3. kata.

 

Spratnost: Po+2S+P+3

Ispred objekta je predviđeno i dječije igralište.

 

KOMUNIKACIJE:

Unutrašnje stepenište je L oblika, oko liftova, iz tri kraka, armirano-betonsko. Liftovi su Schindler (dva lifta), brzine 1,6m/sec, 8 stanica od dna do vrha, nosivosti iznad 675kg i 900kg, odnosno 9 i 12 osoba.

 

GRIJANJE/HLAĐENJE:   

Zagrijavanje/hlađenje objekta je predviđeno preko toplotnih pumpi.

 

INVESTIRAJTE PAMETNO, BIRAJTE NAJBOLJE.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu ove nekretnine, možete nas kontaktirati na brojeve telefona :

+387 61 186 086

+387 62 952 386

Zgrada je u izgradnji, a završetak radova očekujemo do 31.12.2024.godine.

Komentariši

Altium d.o.o. za inžinjering i nekretnine

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail