Objekat apartmanskog tipa u blizini Hladne uvale - Nađi stan

Objekat apartmanskog tipa u blizini Hladne uvale 1 785 000 KM 16.08.2023 Ref: #67926


Cijena1 785 000 KM
Po m²4 463 KM/m²
LokacijaBar
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
Površina400 m²
Zemljište400 m²
Kupatila / WC10
SobaPet i više (5+)
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se objekat apartmanskog tipa površine 400 m² koji je izgrađen 2018. god. u mjestu Bušat u blizini Hladne uvale. Udaljenost od mora je 150 metara. Nalazi se na placu površine 400 m².

Objekat se sastoji od 10 jedinica od čega su 4 apartmana i 6 studio apartmana od kojih je 1 nezavršen.

Sve jedinice se uspješno izdaju tokom sezone i ocjena na Booking-u je 9.5.

Objekat se prodaje sa namještajem i 9 komplet opremljenih jedinica, svi imaju mini kuhinje, kupatilo, klimu i terasu.

Koncept: u prizemlju se nalaze dva apartmana površine 35 m² i 37 m² sa zasebnim ulazima, na prvom i
drugom spratu su po 1 apartman od 35 m² i po 2 studio apartmana od 28 m². Na krovu se je terasa površine 130 m² koja se pola koristi za sjedenje i roštilj, a na pola terase su solarni paneli za toplu vodu.
Sve jedinice imaju djelimičan pogled na more, osim dva apartmana u prizemlju. Grijanje vode je preko solarnih panela i centralnog bojlera kapaciteta 1000+500 litara.

U prizemlju se nalazi jedna tehnička prostorija sa bojlerima gdje se nalazi i vešeraj. U tom dijelu opštine nije prošao gradski vodovod pa se koristi voda iz bazena za tehničku vodu kapaciteta od preko 40 m³.

Na krovu (ravna ploča) je terasa od 150 m² gdje se dio koristi za sjedjenje i roštilj, a na drugom dijelu su solarni paneli.

Objekat koji je kompletno opremljen na samo 150 metara od mora i ima izuzetan tehnički potencijal, što pokazuju i recenzije mnogobrojnih gostiju koji su boravili u ovom objektu.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail