Opremljen Apartman Ravna planina 34m2 Objekat D pogled na stazu USELJIVO - Nađi stan

Opremljen Apartman Ravna planina 34m² Objekat D pogled na stazu USELJIVO 165 000 KM 25.05.2024 Ref: #236071


Cijena165 000 KM
Po m²4 853 KM/m²
LokacijaPale
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2022
Sprat1. sprat
StanjeNovo
Površina34 m²
Kupatila / WC1
SobaDvije (2)
KanalizacijaJavna
Etaže1
GrijanjeStruja

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Video nadzor

Stanpromet.ba agencija za nekretnine izdvaja za prodaju odličan opremljen apartman na Ravnoj planini u sklopu Ski centra u neposrednoj blizini ski lifta i same ski staze! Izdvajamo odličan apartman sa jednom spavaćom sobom pozicioniran na 1.spratu objekta.

Površina apartmana 34m² i sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, balkona, spavaće sobe i kupatila. Apartman krasi odličan raspored i kvalitet ugrađenih elemenata, idealan je za odmor i rekreaciju kako zimi tako i ljeti.
Apartman se nalazi u sistemu recepcije kompleksa za dalje iznajmljivanje gostima.
Apartman se prodaje opremljen kao na fotografijama.

Objekat D u kojem se nalaze apartmani izgrađen po posljednjim trendovima i sa najkvalitetnim materijalima. Objekat spratnosti 6 spratova sa centralnim stubištem. Zgrada spratnosti -3,-2,-1 P(ulaz u zgradu) +1+2 U sklopu centra za Vlasnike apartmana se nalaze zajedničke prostorije koje je moguće kupiti i to
Garaže
Skijašnice

Grijanje etažno centralno na struju cijevno podno termo blok sa Smart aplikacijom na poklon svim kupcima sa opcijom daljinske kontrole temperature, paljenja i gašenja grijanja putem mobitela ili tableta.

Apartmane krasi savršena lokacija, nadomak ski staza i lifta, sa predivnim pogledom. Vrhunski komfor i udobnost, upotpunjeni su brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cijele godine. U planu je projekat povezivanja centra Gondolom sa samom Jahorinom čija se relaizacije očekuje.

Ovaj sadržajan i organizovan objekat raspolaže ekskluzivnim apartmanima različitih veličina, Restoranom, Bar-om, skijašnicom i parkingom.

Zbog atraktivne lokacije i blizine sadržaja kao i same Jahorine atraktivni kao investicija za iznajmljivanje u slučaju da kupac želi da se bavi izdavanjem apartmana gostima.

Na linku ispod možete pogledati detaljno naš 360° virtualni prikaz apartmana.

Za sve informacije pozovite nas !

Certificirana agencija za nekretnine Stanpromet.ba Nekretnine
Broj i datum rješenja o ispunjavanju uslova za obavljanje djelatnosti posredovanja
14.06/1-320-146/23 od 16.05.2023.
Uvjerenja o položenom stručnom ispitu za obavljanje poslova agenta posredovanja u prometu nepokretnosti
14.06-320-897/21 od 12.11.2021.
Podružnica Stanpromet Istočno Sarajevo
Istočno Sarajevo, ul. Vuka Karadžića br.28/1
+387 62 830 830

ID CODE: 502819

Haris Kadić
Agent s licencom
Mob: 062801801
Tel: 033842555
E-mail: agencija@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Hadis Kadić
Agent s licencom
Mob: 062830830
Tel: 033842555
E-mail: info@stanpromet.ba
www.stanpromet.ba

Komentariši

Ljudi i nekretnine dijele zajedničku sudbinu, ne mogu jedni bez drugih! O nama Agencija Stanpromet registrovana je za obavljanje posredovanja u procesu kupovine, prodaje i najma nekretnina. Višegodišnje iskustvo dokazuje da smo pouzdan partner kojem su povjerenje i zadovoljstvo klijenata najveća inspiracija da budemo još bolji. Poslovanje zasnivamo na načelima transparentnosti, profesionalizma i stručnosti. Šta radimo Agencija Stanpromet pruža slijedeće usluge posredovanja u procesu: Iznajmljivanja, Kupovine i Prodaje nekretnina. Stanpromet je jedna od malobrojnih agencija koja nudi uslugu direktnog otkupa nekretnina. Zašto odabrati Stanpromet Samo neki od razloga zašto pokloniti povjerenje nama: Agencija Stanpromet svakoj nekretnini pristupa sa jednakim entuzijazmom, vodeći računa da je prezentira na najbolji način. Odlučni da konstantno unapređujemo svoje usluge educiramo se i pratimo savremene trendove u industriji. Jedina smo agencija u Sarajevu koja nudi mogućnost virtualne prezentacije nekretnina u 3D i 360° tehnologiji. 3D i 360° virtualne šetnje našim klijentima donose brojne prednosti: interaktivan dizajn, uvijek dostupno i olakšano razgledavanje, te povećana prodajna efikasnost. Stanpromet nudi oglašavanje na društvenim mrežama Instagram i FaceBook kao i na olx.ba, vodećoj platformi za objavu oglasa o kupoprodaji. Agencija je punopravna članica profesionalnog Udruženja učesnika u prometu nekretninama Bosne i Hercegovine (UPNBIH), kao i Udruženja eksperata iz oblasti nekretnina u Bosni i Hercegovini (BHPA). Jedina smo agencija u Sarajevu čiji je agent član Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD, te ima zvanje REALTOR®.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail