Planinska kuća na Zlatiboru - Nađi stan

Planinska kuća na Zlatiboru 500 000 KM 16.08.2023 Ref: #68047


Cijena500 000 KM
Po m²3 067 KM/m²
LokacijaZlatibor
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
StanjeNovo
Površina163 m²
Zemljište900 m²
Kupatila / WC2
SobaTri (3)
KanalizacijaJavna

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se luksuzna planinska kuća površine 163 m² na placu površine 900 m². Koncept kuće je sledeći : dnevna soba, tri spavaće sobe, dva kupatila, terase i garaža.

Planinska kuća posjeduje dubinsku vlastitu vodu visokog kvaliteta a za grijanje se koristi toplotna pumpa.

Izuzetan kvalitet gradnje uz korištenje najkvalitetnijih materija, lokacija Poljice koja je jedna od najtraženijih na Zlatiboru čini ovu planinsku kuću dobrom investicijom.

Zlatibor je poslednjih godina jedno od najvećih gradilišta u Evropi, cijene kvadrata rapidno rastu dok turisti tokom cijele godine posjećuju jednu od najljepših planina u Srbiji.

Komentariši

Agencija je osnovana 2004. godine u Budvi sa kancelarijom u centru grada na adresi Ulica 13. jula b.b. zgrada „BSP“. Osnovna djelatnost agencije je posredovanje u kupoprodaji nekretnina na području Crnogorskog primorja. Agencija raspolaže veoma bogatom ponudom. Sam princip rada podrazumijeva zaokružen poslovno pravni ciklus od momenta predstavljanja ponude, razgledanje nekretnina, savjeta, sve do zaključenja kupoprodajnog ugovora i upisa novog vlasnika u katastar. Timski rad ljudi koji su od početka sa nama, klijentima omogućava najbolja, povoljna i efikasna rješenja štedeći njihovo dragocjeno vrijeme. Ponosni smo na činjenicu da smo desetogodišnjim radom, među klijentima i saradnicima stekli status korektnog i solidnog partnera u ovom poslu. U skladu sa potrebama tržišta kao i zbog mreže klijenata koju smo oformili, a koja se i danas širi, u mogućnosti smo da ponudimo i sledeće usluge: rent a car, usluge održavanja stanova/kuća, te saradnja sa renomiranom agencijom za uređenje enterijera, projektovanje i renoviranje stanova i kuća.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail