Poslovni prostor - hala, kancelarija i parking - Nađi stan

Poslovni prostor – hala, kancelarija i parking 3 000 KM / mjesec 17.02.2023 Ref: #2231


Cijena3 000 KM / mjesec
LokacijaBanja Luka
VrstaMagacin
Vrsta oglasaIzdavanje
Godina gradnje2020
Spratprizemlje
StanjeNovo
Površina130 m²
Zemljište800 m²
Kupatila / WC1
PodoviPločice
GrijanjeStruja

Dodatne osobine

Alarm
Automatska vrata
Klima
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

Izdaje se poslovni prostor sa kancelarijom cca 65 m² i halom cca 130 m² (14.5m x 9m)
Kancelarijski prostor je opremljen i višenamjenski.
Hala posjeduje vatro dojavu, videonadzor, automehaničarski kanal i rolo vrata.
Dvorište poslovnog prostora posjeduje dio koji je namijenjen auto praonici i ugrađen je odvod sa separatorom, odvajanjem motornih ulja itd.
Površina dvorišta je cca 850 m².
Poslovni prostor sa halom i dvorištem ima široku namjenu te je isti pogodan za dijelatnosti kao što su auto dijelovi, mehaničari, diskont pića, auto plac itd.
Poslovni prostor takođe posjeduje dva apartmana površine 30 m² i 35 m² sa posebnim ulazom i odvojenim parkingom. Mogućnost zakupa apartmana po dogovoru.

Sve informacije:
066/141-444
info@premiumnekretnine.com

Komentariši

Premium Nekretnine je agencija čija je svrha klijentima pružiti pouzdanog partnera u kupoprodaji i najmu nekretnina kao i razvoju građevinsko-investicijskih projekata. U Premium Nekretninama vjerujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Naša misija je da pomognemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova, ali isto tako da uspješno prodaju svoje nekretnine. Naš stručni tim profesionalnih agenata i saradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalni trud da bi ostvarili našu misiju, etički i iskreno služiti ljudima kako bi osjetili snagu pravog doma. Ako ste odlučili kupiti, prodati, iznajmiti nekretninu ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi vas informisali, zaštitili i dogovorili najbolje poslove. Sve naše nekretnine pažljivo su odabrane i provjerene. Zadovoljstvo, sigurnost i povjerenje klijenata naši su prioriteti.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail