POSLOVNI PROSTOR – MARIJIN DVOR, TEŠANJSKA ULICA - Nađi stan

POSLOVNI PROSTOR – MARIJIN DVOR, TEŠANJSKA ULICA Cijena na upit 30.01.2024 Ref: #103429


CijenaCijena na upit
LokacijaCentar
VrstaOrdinacija
Vrsta oglasaProdaja
Spratprizemlje
StanjeDobro održavano
Površina142 m²
Kupatila / WC2
GrijanjeGradsko
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Alarm
Klima
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

NEKRETNINE KARMELA nude na prodaju poslovni prostor smješten u ulici Tešanjska, naselje Marijin Dvor, općina Centar. Površine 142 m², poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambenog objekta (zgrada Vize za budućnost), uz glavnu saobraćajnicu i raskrsnicu s ulicom Halida Kajtaza. Sastoji se od četiri prostorije, od kojih su tri manje, jedna veća, radni dio kuhinje te dva toaleta (manji i veći). Tri prostorije su orjentisane prema zgradi ambasade Sjedinjenih Američkih Država.

Ova nekretnina nudi brojne mogućnosti prilagodbe prostora za obavljanje različitih poslovnih djelatnosti, čineći je idealnom investicijom za buduće vlasnike. Pozicija prostora omogućava jednostavan pristup, a u neposrednoj blizini se nalaze mnogobrojni sadržaji poput poslovne zgrade “Avaz Twist Tower”, ambasade Sjedinjenih Američkih Država, ambasade Kraljevine Saudijske Arabije, Kampus Univerziteta u Sarajevu, ProCredit Banka, autobusko stajalište, PENNY market, ćevabdžinica “Zmaj” i brojni drugi ugostiteljski objekti, Sarajevo Taxi, hotel Holiday, Alta Shopping Center, J.U. “Opća bolnica Prim.dr. Abdulah Nakaš” te mnogi drugi sadržaji.

Važno je napomenuti da je u izgradnji Prva transverzala od raskrsnice ulica Tešanjska i Halida Kajtaza, što će poboljšati saobraćajnu infrastrukturu u tom području, otvarajući nove mogućnosti i olakšavajući pristup sjevernim i zapadnim izlazima iz grada.

Osim toga, ispred i oko zgrade se nalazi parking prostor. Grijanje je centralno gradsko (po potrošnji). Na podovima prostorija su kamene ploče, dok su u toaletima keramičke pločice. Poslovni prostor posjeduje videonadzor, alarm i interfon, pružajući dodatni sigurnosni nivo.

Sve ove karakteristike čine ovu nekretninu atraktivnom opcijom za potencijalne kupce koji traže poslovni prostor u centralnom dijelu Sarajeva.

Za dodatne informacije i pregled prostora, slobodno nas kontaktirajte.

Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA

Agencija je registrovani posrednik broj 07/2022

Azize Šaćirbegović bb (PC Robot General I kat)

061 926 069 Karmela Lopin licencirani agent posredovanja

VAŠ KOMPAS U SVIJETU NEKRETNINA!

Komentariši

Agencija za poslovanje NEKRETNINAMA KARMELA je ovlašteni posrednik za kupoprodaju i najam nekretnina upisan u Registar Ministarstva Trgovine br.07/2022 Stojimo na raspolaganju da prepoznamo Vaše želje, pomognemo Vam u ostvarenju ciljeva kao i odgovorimo na brojna pitanja i dileme koje se same po sebi postavljaju u trenutku značajnih životnih odluka kao što je kupovina ili prodaja nekretnine. Ukažite nam povjerenje, birajte pravu stranu svijeta nepokretnosti. Agencija za poslovanje nekretninama KARMELA je Vaš kompas kod pronalaženja prostora koji će biti ispunjen toplinom doma, a u Vama probuditi emociju zadovoljstva i sreće. Izaberite najlakši i najsigurniji put do kupoprodaje.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail