Poslovni prostor "open space" - Nađi stan

Poslovni prostor “open space” 5 000 KM / mjesec 17.02.2023 Ref: #2250


Cijena5 000 KM / mjesec
LokacijaBanja Luka
VrstaOstalo
Vrsta oglasaIzdavanje
Godina gradnje2022
Spratprizemlje
StanjeNovo
Površina182 m²
Zemljište60 m²
Kupatila / WC2
PodoviPločice
GrijanjeStruja
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Alarm
Klima
Uknjiženo / ZK
Video nadzor

IZNAJMLJIVANJE!

Poslovni prostor za najam, koji se nalazi na uglu ul. Prvog krajiškog korpusa i ul. Milana Radmana, na prizemlju stambeno – poslovnog objekta, površine 182 m². Nalazi se u zgradi nove gradnje, na veoma prometnoj i atraktivnoj lokaciji, u naselju Nova Varoš. Obezbijeđeno je 6 parking mjesta, koja su uračunata u cijenu zakupa!

Strukturu prostora čine: velika “open space” prostorija, čajna kuhinja i dva toaleta. Mogućnost adaptacije prostora po željama i potrebama budućeg zakupca. Posjeduje tri ulaza, od kojih se dva nalaze sa prednje, a jedan sa unutrašnje strane. Pogodan je za razne namjene, a idealan je kako za prodajne tako i za uslužne djelatnosti.

CIJENA: 5000 KM + troškovi režija.

U navedenu cijenu nije uračunat PDV! Dokumentacija prostora je uredna!
Zakup isključivo na duži period, uz obavezan depozit!

Informacije na tel. 066 141 444

Komentariši

Premium Nekretnine je agencija čija je svrha klijentima pružiti pouzdanog partnera u kupoprodaji i najmu nekretnina kao i razvoju građevinsko-investicijskih projekata. U Premium Nekretninama vjerujemo da ne postoji ništa snažnije ili važnije od doma. Naša misija je da pomognemo ljudima da pronađu nekretninu svojih snova, ali isto tako da uspješno prodaju svoje nekretnine. Naš stručni tim profesionalnih agenata i saradnika koristi najbolje alate i ulaže maksimalni trud da bi ostvarili našu misiju, etički i iskreno služiti ljudima kako bi osjetili snagu pravog doma. Ako ste odlučili kupiti, prodati, iznajmiti nekretninu ili o tome razmišljate, kontaktirajte nas kako bi vas informisali, zaštitili i dogovorili najbolje poslove. Sve naše nekretnine pažljivo su odabrane i provjerene. Zadovoljstvo, sigurnost i povjerenje klijenata naši su prioriteti.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail