Poslovni prostor u strogom centru Sarajevo 46m2 - Nađi stan

Poslovni prostor u strogom centru Sarajevo 46m² 250 000 KM 21.09.2023 Ref: #73102


Cijena250 000 KM
Po m²5 435 KM/m²
LokacijaCentar
VrstaUgostiteljski objekat
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje1980
Spratprizemlje
StanjeDobro održavano
Površina46 m²
Zemljište46 m²
Kupatila / WC1
PodoviParket
GrijanjeOstalo
OpremaPolunamješteno

Dodatne osobine

Klima
Uknjiženo / ZK

Na raspolaganju vam je jedinstvena prilika za kupnju poslovnog prostora koji se nalazi u strogom centru grada, u ulici Gabelinoj 25. Ovaj prostor od 46 m² nekada je bio kultni lokal S.O.S. i pruža izvanredne mogućnosti za razne vrste poslovnih djelatnosti.

Jedna od glavnih prednosti ovog prostora je njegova lokacija. Smješten u samom centru grada, poslovni prostor pruža nevjerojatnu vidljivost i pristupnost za potencijalne klijente. Ova privilegirana pozicija jamči vam stalnu struju prolaznika i visok protok ljudi, što je ključno za uspješno poslovanje.

Iako je prostor zaveden u Zemljišnoj knjizi kao 46 m², visina stropa od 5 i pol metara pruža izvanrednu priliku za proširenje prostora na dvije etaže. Ovo je posebito povoljno za ugostiteljske djelatnosti koje mogu iskoristiti dodatni prostor za stolove, šankove ili VIP sekcije. Nadogradnja bi omogućila da poslovni prostor ukupno ima 92 kvadrata, pružajući vam veću fleksibilnost u planiranju i organizaciji prostora.

Osim proširenja na dvije etaže, jedna od ključnih prednosti ovog poslovnog prostora je mogućnost korištenja bašte. Ovo je iznimno povoljno za sve vrste ugostiteljskih djelatnosti koje mogu pružiti ugodno iskustvo gostima na otvorenom. Bašta je dodatni prostor koji privlači klijente i stvara ugodnu atmosferu, posebno za tople i sunčane dane.

Uz sam poslovni prostor dolazi i magacin od 10 kvadrata koji predstavlja dodatnu pogodnost za sve vrste djelatnosti. Ovaj prostor može poslužiti kao skladište, radionica ili bilo koja druga potrebna namjena, pružajući vam dodatnu fleksibilnost u poslovanju.

Ovaj objekt ima ogroman potencijal za različite oblike poslovanja i prilagodljiv je prema vašim željama. Imate mogućnost da ga uredite i prilagodite prema specifičnim potrebama vaše djelatnosti, stvarajući prostor koji će odražavati vašu viziju i privući klijente.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za stjecanje praktičnog i atraktivnog poslovnog prostora u samom centru grada. Posjetite nas kako biste u potpunosti shvatili sve pogodnosti i mogućnosti koje ovaj prostor nudi.

Komentariši

Pošalji e-mail