Prodaje se kuća na Starčevici 250 m2 - Nađi stan

Prodaje se kuća na Starčevici 250 m² Cijena na upit 07.04.2023 Ref: #46805


CijenaCijena na upit
LokacijaBanja Luka
VrstaSamostalna kuća
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2013
StanjeDobro održavano
Površina250 m²
Zemljište378 m²
Kupatila / WC3
SobaPet i više (5+)
KanalizacijaSeptička
Etaže3
GrijanjeDrva
OpremaNamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Uknjiženo / ZK

Prodaje se kuća površine 250 m² u naselju Starčevica, u Banjaluci. Kuću čine tri etaže (prizemlje, sprat i mansarda), sve su istog rasporeda. Smještena je na placu ukupne površine 378 m² u mirnom dijelu naselja Starčevica, te je kao takva idealna za porodičan život. Zbog fizički odvojenih spratova kuća je pogodna za život višečlane porodice.

Cijena kuće je na upit.

Za sve dodatne informacije i dogovor oko termina razgledanja nekretnine pozovite našeg agenta na dole navedeni broj telefona.

Kontakt: 065/725 877

www.nekredo.ba
mail: nekredo@gmail.com
NEKREDO doo
Majke Jugovića 26
78000 Banja Luka
Dođite da se dogovorimo
SIGURNO MJESTO ZA VAŠU NEKRETNINU

Komentariši

Poštovani, u centru za nekretnine "NEKREDO" okupili smo tim koji nudi kompletnu uslugu vezanu za poslovanje sa Vašom nekretninom - poslovi kupoprodaje i iznajmljivanja nekretnine kao i upis prava svojine i legalizacije kuće, stana ili poslovnog prostora. U saradnji sa afirmisanim partnerima iz ove oblasti želimo Vam olakšati i obezbjediti sigurno raspolaganje stečenom imovinom. Naša misija je pridobiti Vaše povjerenje pružajući sigurnu podršku prilikom kupovine, prodaje ili iznajmljivanja nekretnine. Naša vizija je da u uslovima konkurencije budemo prepoznati kao pouzdana i profesionalna podrška u poslovima vezanim za nekretnine. Ideja vodilja je poslovanje utemeljeno na znanju, iskustvu, zakonu, neprestanom učenju i usavršavanju te profesionalizam pristupu poslovanju.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail