Prodaje se kuća sa zemljištem - opština Kakanj - Nađi stan

Prodaje se kuća sa zemljištem – opština Kakanj Cijena na upit 08.04.2023 Ref: #47035


CijenaCijena na upit
LokacijaKakanj
VrstaKuća u dupleksu
Vrsta oglasaProdaja
Godina gradnje2010
StanjeDobro održavano
Površina180 m²
Zemljište1 930 m²
Kupatila / WC3
SobaPet i više (5+)
KanalizacijaJavna
Etaže2
PodoviParket
GrijanjeKotlovnica
OpremaPolunamješteno

Dodatne osobine

Alarm
Bazen
Uknjiženo / ZK

OPIS

Predmet prodaje su velika i zaista atraktivno uređena kuća od 180 m², dva apartmana koji imaju po 60 m² i dva dunuma zemlje. Dakle, oko 400 m² pod krovom (kuća, apartmani i garaže). Ulaz na parcelu je predivan jer ima kapiju kroz koju se ulazi i prolazi lijepim putićem ograđenim sa obje strane zimzelenim drvećem koje čitavoj parceli daje potrebnu privatnost što se može vidjeti na fotografijama i snimcima dronom iz zraka.

Kuća je fantastično uređena, odiše jedinstvenim planinskim uređenjem enterijera. Nalazi se na dva sprata, posjeduje dnevni boravak, tri kupatila, tri kamina, tri spavaće sobe, kancelariju, kuhinju, ulaz sa dvije strane kuće i ostave. Grijanje je u svim nekretninama na drva i na pelet, a s obzirom na broj kamina i peći, sve prostorije mogu biti uvijek dobro zagrijane.

Oba apartmana imaju isti raspored. Sastoje se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, ostave i toaleta.

Parcela posjeduje prostrani bazen koji se sastoji od jednog većeg i jednog manjeg dijela bazena koji su spojeni. Također se tu nalazi i jedna vrsta natkrivenog ljetnikovca koji je predviđen za druženje u sunčanim danima, mogućnost korištenja roštilja i dr.

Iza ljetnikovca se nalazi još zemlje sa mnogo sadnica i dva kamena boksa za pse. Parcela posjeduje veliki broj voćki, čak preko 160. Tu se nalazi dvadeset aronija, borovnice, kruške, orah, trešnja, višnja, pitomi drijenjak, šipurak i dr.

Posjed sadrži tri garaže namijenjene za vozila, a garaže i okućnica mogu poslužiti kao parking za otprilike 15 auta po potrebi.

Nekretnina sadrži alarm, video nadzor i kablovsku TV.

LOKACIJA

Parcela se nalazi u blizini autoputa i rijeke Bosne i dio je općine Kakanj. Ono što je pozitivno je činjenica da su kuća, apartmani i svi ostali sadržaji udaljeni od ceste i buke koju proizvode automobili. U blizini se nalaze škola, bazeni, turističko naselje “Muzej” i dr. Mjesto i okolica gdje se nalazi nekretnina je jako lijepo i pristupačno.

Ovo mjesto je kao stvoreno za odmor i druženje sa porodicom, a može se reći da je to jedan pravi mali privatni resort ili odmaralište u kojem možete uživati ljeti i boraviti vani na zraku uz bazen i lijepo uređen eksterijer, ali i zimi u kući i apartmanima uz kamine i peći u odličnim i detaljno uređenim enterijerima.

Komentariši

Pošalji e-mail