Prodaje se zemljište u Glamočanima od 2000 m2 - Nađi stan

Prodaje se zemljište u Glamočanima od 2000 m² 58 000 KM 03.05.2023 Ref: #49635


Cijena58 000 KM
Po m²29 KM/m²
LokacijaBanja Luka
VrstaGrađevinsko zemljište
Vrsta oglasaProdaja
Zemljište2 000 m²

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Prodaje se ZEMLJA pov. 2.000 m², Glamočani, Laktaši

Prodaje se ZEMLJA površine 2.000 m² u naselju Glamočani, opština Laktaši, koja se nalazi uz asfaltni put, ograđena betonskim stubovima i žičanom mrežom.

ZEMLJIŠTE je pogodno je za izgradnju stambenog ili vikend objekta, omogućen je priključak na vodovod i elektro mrežu, postoji ulična rasvjeta i te komunalno preduzeće vrši odvoz smeća.

ZEMLJIŠTE predstavlja oazu seoskog ambijenta, udaljeno je od Banja Luke oko 10 km, a od Laktaša oko 4 km.

Cijena ZEMLJIŠTA je 58.000KM.

Kontakt: 065 88 99 11

www.nekredo.ba

mail: nekredo@gmail.com

NEKREDO doo

Majke Jugovića 26

78000 Banja Luka

Dođite da se dogovorimo.

SIGURNO MJESTO ZA VAŠU NEKRETNINU

Komentariši

Poštovani, u centru za nekretnine "NEKREDO" okupili smo tim koji nudi kompletnu uslugu vezanu za poslovanje sa Vašom nekretninom - poslovi kupoprodaje i iznajmljivanja nekretnine kao i upis prava svojine i legalizacije kuće, stana ili poslovnog prostora. U saradnji sa afirmisanim partnerima iz ove oblasti želimo Vam olakšati i obezbjediti sigurno raspolaganje stečenom imovinom. Naša misija je pridobiti Vaše povjerenje pružajući sigurnu podršku prilikom kupovine, prodaje ili iznajmljivanja nekretnine. Naša vizija je da u uslovima konkurencije budemo prepoznati kao pouzdana i profesionalna podrška u poslovima vezanim za nekretnine. Ideja vodilja je poslovanje utemeljeno na znanju, iskustvu, zakonu, neprestanom učenju i usavršavanju te profesionalizam pristupu poslovanju.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail