Prodajem stan 50 m od plaže u Boki Kotorskoj (Luštica) - Nađi stan

Prodajem stan 50 m od plaže u Boki Kotorskoj (Luštica) 187 900 KM 22.04.2024 Ref: #193419


Cijena187 900 KM
Po m²4 698 KM/m²
LokacijaTivat
VrstaStan
Vrsta oglasaProdaja
Sprat3. sprat
StanjeDobro održavano
Površina40 m²
Kupatila / WC1
SobaJedna (1)
OpremaNenamješteno

Dodatne osobine

Balkon / Lođa
Klima
Uknjiženo / ZK

Stan se nalazi na 3 spratu male stambene zgrade na samo 50 m od plaže na najlepšem mestu u Crnoj Gori u Boki Kotorskoj (Tivat, Luštica).
Površina stana je 40 m², dvoetažna. U prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja, kupatilo, na drugom spratu je spavaća soba. Direktan neverovatan pogled na more i planine.
Kuća ima parking, parking je naveden u ugovoru.
Odlična investicija. Stan je odličan za izdavanje, ima najveću ocenu 5 na airbnb-u.
#5706

Komentariši

Agencija za nekretnine u Crnoj Gori Cherry Estate. Kompletan spektar usluga u oblasti nekretnina. Prodaja (više od 2200 aktuelnih objekata). Iznajmljivanje (više od 200 aktuelnih objekata). Preseljenje. Pravna podrška. Zašto je isplativo raditi sa nama? - Mi ćemo odmah izabrati opcije prema parametrima koje navedete. - Obezbedićemo konsultacije o finansijskim pitanjima i izabrati najpogodniji način plaćanja za vas u trenutnim uslovima. - Proverićemo dokumente na prisustvo tereta i ograničenja na imovini, uključujući i konsultacije sa notarom. - Proverićemo zakonitost imovine i dati konsultacije o legalizaciji imovine u potrebnim organima. - Po završetku transakcije, mi ćemo vas otpratiti do poreske uprave i obaviti sve potrebne radnje. - Konsultovaćemo se o pitanjima koja se tiču dozvole boravka, sistema obrazovanja, zdravstva i drugih aspekata života u Crnoj Gori.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail