PRODAJEMO NOVE, ISPARCELISANE PLACEVE U NASELJU DRAGOČAJ, BANJA LUKA - Nađi stan

PRODAJEMO NOVE, ISPARCELISANE PLACEVE U NASELJU DRAGOČAJ, BANJA LUKA 5 500 KM 31.10.2023 Ref: #78497


Cijena5 500 KM
Po m²11 KM/m²
LokacijaBanja Luka
VrstaPoljoprivredno zemljište
Vrsta oglasaProdaja
Zemljište500 m²

Dodatne osobine

Uknjiženo / ZK

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našu ekskluzivnu ponudu isparcelisanih placeva površine od 300 do 1000 m², smještenih u prelijepom naselju Dragočaj, u blizini Banja Luke. Ovi izvanredni placevi pružaju idiličnu lokaciju za izgradnju vaše vikendice ili porodične kuće, a mi vam pružamo priliku da postanete vlasnik jednog od njih.

Svaki plac je pažljivo isparcelisan i nudi ravnu ili blago nagnutu površinu, što olakšava proces gradnje i pruža mogućnosti za razne vrste arhitektonskih rješenja. Ova jedinstvena mjesta u prirodnom okruženju, omogućavaju vam da stvorite svoj rajski kutak, okruženi netaknutom prirodom i mirnom atmosferom. Preko jednog dijela parcele protiče potok, a na parcelama se nalazi i dosta drveća i sve je bogato zelenilom. Postoji i mogućnost spajanja više manjih parcela i formiranje većih parcela do 10.000 m². Placevi se nalaze na udaljenosti od svega 20 minuta vožnje ili 12 km od administrativnog centra grada (Vlade Republike Srpske), što znači da ćete imati relativnu blizinu svih gradskih pogodnosti, dok ćete istovremeno uživati u miru i tišini koje pruža ovo divno naselje. Takođe, udaljenost Osnovne škole “Desanka Maksimović”, u Dragočaju iznosi 2.2 km ili 4 minuta vožnje. Putna povezanost sa gradom je dobra i omogućiće vam jednostavan i brz pristup svim važnim gradskim destinacijama.

Na fotografijama možete vidjeti pregled svih dostupnih parcela i njihovu poziciju u naselju, neke od parcela u prirodnom okruženju, kao i poziciju i udaljenost od centra grada. No, to je samo mali uvid u ono što vam možemo ponuditi.

CIJENA iznosi od 5 do 20 KM/m². Za sve dodatne i detaljnije informacije o dostupnosti parcela, kao i za zakazivanje termina za razgledanje, stojimo vam na raspolaganju. Vaša oaza mira i sreće čeka na vas! Kontaktirajte sa nama na broj telefona 066 099 099.
Ne propustite priliku da postanete vlasnik jednog od ovih izvanrednih placeva u naselju Dragočaj.

Komentariši

KUPOVINA NEKRETNINE NE MORA BITI OPTEREĆENJE! Zajedno sa Vama sarađujemo u odabiru nekretnine koja odgovara Vašim željama. Sve nekretnine koje nudimo, zahtijevamo da imaju kompletnu dokumentaciju. Nakon Vašeg odabira, pomažemo u sklapanju ugovora, pripremi dokumentacije i na kraju vršimo i uslugu uknjižavanja u sve potrebne registre. Za više informacija i konsultacije stojimo Vam na raspolaganju.

Pozovi telefonom
Pošalji e-mail